Skip navigation

Star Wars kan je een date bezorgen!

Laatste update: September 5, 2018 door Nikolaj

Een nerd zijn kan je een date opleveren!

Star Wars is een van de meest toonaangevende sciencefictionfilms aller tijden, maar de afgelopen jaren heeft het galactische universum, dat werd gecreëerd door George Lucas, ook gediend als filmische Bijbel voor geeky daters!

Het is een bekend gezegde dat tegenpolen elkaar aantrekken, toch verbinden datingsites singles die dezelfde interesses delen.

Dat is een groot voordeel voor die “nerdy” singles die online liefde willen vinden bij een ander eenzame, nerderige ziel.

Het zijn van een Star Wars-fan kan je helpen een date te scoren!

Een gedeelde passie voor Star Wars kan je kansen op een date vergroten, zo blijkt uit een recente studie van Zoosk.

De populaire koppelaar controleerde meer dan 700.000 profielen en 200.000 berichten om specifieke datingtrends te analyseren.

Wat de datingsite ontdekte, was dat er een verband was tussen bepaalde “geeky” -belangen en online succespercentages.

Hoe specifieker je bent in je profiel en je geeky-interesses beschrijft, hoe gemakkelijker het is om online een perfecte match te vinden.

En het blijkt dat je meer berichten kunt ontvangen als je Star Wars toevoegt aan je interesses.

Volgens de studie van Zoosk kun je 60% meer berichtjes ontvangen dan het gemiddelde.

Als je meer specifiek bent en de wereldberoemde Star Wars-slogan vermeldt: ” May the force be with you”, dan neemt jouw kans om een bericht te ontvangen met 22% toe.

De personages van je favoriete Star Wars kunnen je ook helpen om te slagen in je online datingervaring.

Door ‘Princess Leia’ en ‘Darth Vader’ op een datingsite te noemen, verhoogt je ook je reactiepercentage met respectievelijk 1% en 61% boven het gemiddelde.

Er zijn niche-datingsites, zoals Find Your Forces, gericht op nerd singles en Star Wars-fans die online op zoek zijn naar een potentiële partner.

Het lijkt erop dat Zoosk genoeg kansen biedt voor “Warsies” om gelijkgestemde singles te ontmoeten.

Je kunt eenvoudig je perfecte match vinden, je eigen lieve mooiprater die op je antwoordt: “Ik weet het” wanneer je mompelt: “Ik hou van je”.

Een nerd zijn kan je liefdesleven online verbeteren.

Star Wars-fans kunnen volop kansen benutten om hun zielsverwant te ontmoeten op een datingsite zoals Zoosk, maar niet alleen Star Wars-fans.

Harry Potter, Game of Thrones, Final Fantasy, Tolkien, Doctor Who en Marvel-fans hebben ook goede kans om te slagen in de online dating wereld.

Speel Final Fantasy samen – Vind de perfecte partner: een gamer!

Nerds zijn meestal niet erg gelukkig als het gaat om het vinden van een date, maar volgens de studie van Zoosk kun je tot 49% meer berichten krijgen als je noemt dat je van liefdesgames zoals Final Fantasy houdt en 28% meer berichten als je je interesse voor Nintendo duidelijk maakt.

Harry Potter-fans: Zwadderich is het huis van de liefde!

Wat is de beste afdeling van Zweinstein? Als je Zwadderich in je berichten vermeldt, heb je meer kans om een date te krijgen. Je hebt tot wel 67% meer kans op een reactie.

Zeg nooit dat Griffoendor je favoriete Zweinstein afdeling is. Singles die dat woord gebruiken in hun datingprofiel of berichten hebben 54% minder kans op een reactie.

Sciencefiction personages zijn geweldige ijsbrekers!

De eeuwige Marvel vs DC-strijd. In Zoosk lijken de fantasie personages echte winnaars te zijn!

Als je in je datingprofiel schrijft dat fantasie karakters zoals Daredevil, Wolverine of Thor je favoriete superhelden zijn, kunnen je reacties oplopen tot respectievelijk 47%, 37% en 24%.

Het ijs breken door over één van hen te praten, kan je gemakkelijk een eerste afspraakje opleveren!

Een gemeenschappelijke interesse in Game of Thrones, Doctor Who en Tolkien zijn de sleutel tot succes en om een date te krijgen.

Als je van specifieke videogames, boeken of tv-shows houdt, is het gemakkelijker om een date te krijgen op een datingsite als Zoosk.

Mensen praten graag over hun favoriete interesses.

Sages zoals Game of Thrones of Tolkien’s, The Lord of the Rings-trilogie hebben legioenen fans over de hele wereld die urenlang discussiëren over plots, scènes, personages of zelfs locaties!

Het online dating-universum is daarop geen uitzondering.

Als je je liefde voor nerdy interesses uitdrukt, zoals Doctor Who, Tolkien, The Matrix of Game of Thrones, kun je moeiteloos gesprekken op datingsites beginnen.

Of je nu een grote Star Wars-fan bent, van het universum van Harry Potter houdt of van Game of Thrones lijkt te houden, zorg ervoor dat je je geek-kant laat zien als je een date wilt scoren.

Je weet nooit wanneer je je eigen Han Solo of Jon Snow ontmoet!

*Foto door BikerKarl2018 vía FLICKR licensed under CC BY 2.0.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.