Skip navigation

5 superleuke date ideeën voor tijdens de zomer om je partner voor jouw te laten smelten!

Laatste update: August 1, 2018 door Nikolaj

De zomer is de perfecte tijd om te genieten van een originele date in de buitenlucht. De zon, de goede sfeer, een ontspannen omgeving,… Elk excuus is goed genoeg om je stad te verkennen en enkele van onderstaande romantische date ideeën eens uit te proberen. Of je je geliefde nu wilt verrassen met een uniek romantisch plannetje of je je nieuwe match een beetje beter wilt leren kennen. Er is altijd wel een leuk idee beschikbaar. In Beste Datingsites in België stellen we je 5 superleuke en originele date ideeën voor deze zomer voor, die je partner doet smelten voor jou!

Liefde onder de zon: 5 leuke zomer date ideeën

1. Een Jet Ski avontuur voor 2

Het uitproberen van een extreme sport als date is vergelijkbaar met het gevoel van uitgaan op een eerste date of met verliefd worden. Elke activiteit waarbij adrenaline door je lijf wordt geblazen zoals bijvoorbeeld een jetskirit is een fantastische beleving. Zo kan je eens op een andere manier je partner leren kennen, omdat je elkaar moet vertrouwen en gezellig onder je tweetjes bezig bent.

via GIPHY

2. Picknick in het park

Een romantische picknick in een park vlakbij huis is tijdens een zomerse middag misschien wel één van de vele date ideeën die jullie kan bekoren? Kies voor een adembenemende locatie waar je jezelf kunt laten gaan en één kan worden met de schoonheid van de natuur. Vergeet niet om in je picknickmand een goede fles wijn en enkele lekkere kaasjes mee te nemen! Het perfecte excuus om samen nieuwe herinneringen op te bouwen en om misschien wel wat dichter bij je (toekomstige) partner te sluipen…

via GIPHY

3. Samen gaan mountainbiken

Samen een fietstocht door de stad plannen lijkt misschien wel een reuze idee? Je kan ook het stadslandschap achter je laten en je partner uitnodigen voor een mountainbiketocht. Mountainbiken is een leuk plan voor koppels die willen genieten van een gezonde activiteit te midden van de natuur. Een goede gelegenheid om eens uit te waaien, wat lichaamsbeweging op te doen en te genieten van het uitzicht van een prachtig landschap.

via GIPHY

4. Een bezoek aan het aquarium, duiken in de zee en een romantisch dinertje op het strand

Een dagtripje naar de kust is één van de meest terugkerende date ideeën voor de zomer. Als je op zoek bent naar een onvergetelijke date-ervaring, zorg er dan voor dat je deze dag romantisch invult met een paar speciale, niet alledaagse activiteiten. Je zou je date kunnen beginnen met een bezoek aan het aquarium. Het is de ideale gelegenheid om een ontspannen praatje te maken met je partner, terwijl je enkele meters verder spectaculaire tropische vissen in alle kleuren en geuren te zien krijgt. Later die dag kan je in de zee springen voor een frisse duik om vervolgens de dag af te sluiten met een heerlijk diner. Het kan een onvergetelijke ervaring worden als koppel.

via GIPHY

5. Een outdoor concert bijwonen

Muziek brengt mensen samen. Er vinden tijdens de zomer heel wat concerten en muziekfestivals plaats in Nederland. Al deze festivals zijn ideale date ideeën. Er is niets zo leuk en vermakelijk als te luisteren naar je favoriete band die live muziek komt spelen, terwijl je vergezeld bent van een speciaal iemand.

via GIPHY

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.