Skip navigation

Komst van de dating app die je vrienden de leiding geeft over jouw liefdesleven

Laatste update: December 13, 2018 door Nikolaj

Een goede vriend kan je beste bondgenoot zijn als het gaat over het verbeteren van je liefdesleven. Er is een aflevering van The Big Bang Theory waarin Howard en Raj via een dating site een nieuwe vriendin vinden voor Seldon. De grap (spoiler) werkt en ze vinden Amy, Sheldons toekomstige partner (spoiler). Niemand kent je beter dan een goede vriend, maar ga jij jouw beste vriend de leiding geven over jouw dates en liefdesleven?

Komst van de dating app die jouw vrienden de kans geeft Cupido te spelen

Er zijn verschillende dating apps, voor ieder wat wils. Recent is de app Wingman uitgekomen, een dating app die je vrienden in staat stelt om Cupido te spelen en jouw romantische leven te organiseren. Met behulp van deze app, kan jouw vriend de ultieme matchmaker worden!

Hij of zij kan voor jou een profiel maken op de dating app, je beste foto’s uploaden en beschrijven wat voor een type jongen of meisje je bent. Jouw beste vriend kan de beste match voor jou vinden!

De dating app Wingman werkt zoals Tinder. Er is een dating spel waarop profielen op een willekeurige manier één voor één verschijnen waarna jouw vrienden interesse moeten tonen of passen namens jou. Als er gemeenschappelijk interesse is, dan is er een match! Daarna komt het moment voor jouw vriend om aardige dingen over jou te zeggen en een date te regelen met een andere interessante single.

Help jouw beste vriend een potentiële partner vinden in een dating app!

Hoe denk jij over het spelen van Cupido? We kennen allemaal die ene single vriend die niet erg veel geluk heeft op het gebied van daten. Dit is een goede kans om jou collega te helpen bij het vinden van zijn of haar soulmate. Jij bent degene die jouw vriend het beste kent, weet wat voor een soort relatie hij of zij wil en weet hoe zijn of haar partner eruit ziet. Daarnaast kun jij jouw beste vriend helpen om met zijn of haar benen stevig op de grond te blijven staan en advies te geven aan hem of haar als er iemand met veel potentie in de dating app verschijnt. Als je een goede move maakt, kun je een Cupido worden en de perfecte partner vinden voor jouw beste vriend!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.