Skip navigation

Over ons

Wie zijn wij

Er blijven alsmaar nieuwe vrijgezellensites bijkomen. Hoe weet je nu welke daarvan bij je past? Dit is de reden waarom we deze site hebben gemaakt. We willen je graag helpen door de bomen het bos te zien. Dankzij ons eenvoudige overzicht weet je snel welke site voor vrijgezellen het meest geschikt is voor jou. We hebben op miticuleuze precieze wijze een score gegeven aan elke site en zo een klassement gemaakt van de leukste sites van Vlaanderen. Dit vergemakkelijkt je zoektocht naar de liefde.

De ranking is enigszins subjectief. We denken echter alle beste datingsites opgenomen te hebben in onze klassering. Beoordeel snel wat je ervan vindt! Klik op de links die naar de verscheidene singles sites leiden. Lees snel de gebruikersbeoordelingen. Maak snel je keuze en schrijf je in op de datingsite die bij je past.

Mail ons als je meer wilt weten over het een of het ander. Ons hele team doet aan online daten of heeft dit gedaan in het verleden en reeds een partner gevonden. We willen je graag een duidelijk en goed overzicht geven van de datingsector op internet dankzij de reviews die op onze site staan.

Geef zelf ook je mening over relatiesites. Gelieve te klikken op de hartjes.

Ons doel is je te helpen bij de selectie van jouw relatiesite. We hopen dat je veel leuke internet dates vindt!

We hebben zelf veel relatiesites geprobeerd. Onze recensies zijn soms wat beïnvloed door de voorkeuren van de testers. We horen dan ook graag je mening als je het ergens al dan niet mee eens bent over een bepaalde relatiesite. We willen een zo eerlijk mogelijk overzicht verstrekken. Bezoek de relatiesites die we voor je hebben gekozen en we hopen dat je je daar vermaakt.

Chat er met vreemden, bezoek er profielen en doe er ontmoetingen. We wensen het je toe dat je snel de liefde vindt!

Wil je dat we een categorie aan onze website bijvoegen? Zend ons een mailtje!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.