Skip navigation

Reviews van de beste Belgische Dating Sites

Lid worden van de juiste datingsite kan deuren voor je openen die anders gesloten zouden blijven. Vooral als het gaat om het ontmoeten van leuke vrijgezellen die ook nog bij jou in de buurt wonen. In dit artikel vind je samenvattingen met zeer accurate informatie over alle door ons geteste datingsites. We hebben de websites onderling vergeleken, uitgeprobeerd en beoordeeld op verschillende punten zoals succesratio, prijs en klantvriendelijkheid. Bovendien hebben we de beste datingsites alvast voor je geselecteerd. Onze volledige en zeer complete datingsites reviews vertellen je alles wat je wilt weten over succesvol daten. De Beste Datingsites in België vind je hier.

Read more
Read less

Parship

Parship heeft zich gevestigd als één van de grootste online partner datingsite in België. Met een evenwichtige relatie tussen mannen en vrouwen is de datingsite gericht op mensen die op zoek zijn naar een langdurige relatie. De doelgroep bestaat uit veeleisende singles die 30 jaar of ouder zijn. Een groot deel van de doelgroep wordt aangetrokken via de portals van prestigieuze kranten zoals Spiegel, FAZ of Die Zeit, wat het bijgevolg hoge niveau van de leden verklaart. Bij Parship is er een bemiddelingsgarantie, dat wil zeggen dat wie in contact is geweest met minder dan 10 leden, een verlenging van het premie lidmaatschap krijgt van 6 maanden. PARSHIP is al sinds 2005 actief in België.

Parship is een relatiesite die zich onderscheidt van anderen door haar integere, serieuze en betrouwbare werkwijze. Parship is een van de eerste datingsites met een unieke persoonlijkheidstest. Deze test zorgt ervoor dat op zeer zorgvuldige wijze “matches” tussen de juiste personen tot stand komen. Eén op de drie singles bij Parship vindt zijn of haar droompartner, dankzij de matching op basis van die test! Parship  is al sinds 2005 actief in België.

Cupid

Cupid.nl is een datingsite voor vrijgezelle mannen en vrouwen in Nederland. Het is een online platform waar je met leuke singles uit jouw buurt kunt chatten om zo een stap dichterbij je potentiële partner te komen.Is Cupid een serieuze datingsite waar je echte connecties kunt maken of is het een website voor daters die meer op zoek zijn naar een nachtje plezier? Kom er snel achter in de onderstaande review.

Elitedating

Elite Dating verscheen voor het eerst in 2008 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de meest populaire datingsites waar singles hun perfecte match vinden kunnen. Het platform richt zich voornamelijk op Belgische singles met een hoog academisch niveau. Meer zelf: ruim 70% van de Premium-gebruikers hebben universitaire studies achter de kiezen. De Elite Dating-website werkt als een unieke matchmaker op basis van een erg krachtig algoritme. Dit algoritme catalogiseert en analyseert een hele resem aan persoonlijkheidskenmerken om zo een ultieme match te vinden voor iedere gebruiker. 

Parship.be

Parship is een relatiesite die zich onderscheidt van anderen door haar integere, serieuze en betrouwbare werkwijze. Parship is een van de eerste datingsites met een unieke persoonlijkheidstest.

Deze test zorgt ervoor dat op zeer zorgvuldige wijze “matches” tussen de juiste personen tot stand komen. Eén op de drie singles bij Parship vindt zijn of haar droompartner, dankzij de matching op basis van die test!

Parship is al sinds 2005 actief in België.

Meetic

Meetic is DE niet te missen site in België en kan heeft het grootste netwerk van vrijgezellen van het land. De achterliggende gedachte van Meetic is gewoon: geef vrijgezellen de mogelijkheid mensen te ontmoeten, die ze anders niet ontmoet hadden.

Meetic zet zich elke dag weer in om uw leven te verrijken, dankzij uw online leven. U hebt de sleutels in handen, u kunt mensen ontmoeten.

50sDating

50s Dating is een van de populairste datingsites in België voor senioren die een langdurige relatie nastreven.

In een dynamische en veilige omgeving biedt de datingsite contact met 50 plus singles over geheel België.

50s Dating is ontworpen door de dating experts van Be2 en is gebaseerd op klassieke affiniteit datingsites. Het doel is dat de gebruikers singles ontmoeten met dezelfde interesses en met dezelfde romantische verwachtingen.

Waarom een vergelijker met complete datingsites reviews?

Tegenwoordig vind je in België veel datingsites die zich richten op specifieke vrijgezellen. Toch schrijven veel mensen zichzelf, vaak tegelijkertijd, in bij meerdere datingsites. Daarom hebben we de Beste Dating Sites in België opgericht. Ons doel is om jou een boel tijd te besparen. Wij onderzoeken dan ook de top van de Belgische dating scene. Zodat jij je helemaal kan richten op de romantiek. Veel vergelijking websites proberen namelijk om jou, indirect, toch iets te verkopen. Het gaat hierbij natuurlijk om de commissie. Wij willen liever dat onze bezoekers gewoon een fijne date vinden.

Daarom hebben wij persoonlijk de populairste datingsites in België uitgeprobeerd. We hebben beoordelingen met echte en eerlijke meningen.

Alle datingsites reviews geven jou inzage in hoe deze datingsite werkt, het type gebruikers dat je er kunt ontmoeten nadat je registreert en de kosten. Alle informatie is actueel en wordt zeer regelmatig bijgewerkt. Bovendien laten we je ook nog eens de voordelen en nadelen zien van iedere door ons geteste datingsite.

Ons doel is om alle relevante informatie te bieden (sterke punten en mogelijkheden die verbeterd kunnen worden) van alle geteste datingsites. Hierdoor kun jij gemakkelijk de beste datingsite selecteren voor jouw persoonlijke situatie.

Welke informatie kun je vinden over de datingsites die wij onderzochten op onze vergelijking website?

Best Dating in België analyseert alle mogelijkheden en opties van iedere dating site.

Zo werkt onze test:

1. De introductie van de datingsite

We vertellen je hier alle basis informatie over de datingwebsite. De categorie: onder andere serieus daten, daten voor ouderen of bijvoorbeeld matchmakers. Ook vind je in de introductie informatie over de leden, de geschiedenis en alle wetenswaardigheden van de datingsite.

2. Hoe werkt de datingsite?

Hier geven we je een paar goede tips om te beginnen en leggen je uit hoe jij jezelf gratis kan registreren. Ook leren we je stap voor stap om jouw dating profiel te creëren zodat je snel kunt beginnen om met andere singles uit het hele land in contact te komen.

3. Persoonlijkheidstest (optioneel)

Er zijn klassieke datingsites en er zijn matchmakers. De benaming matchmakers(koppelaars) verwijst naar het type datingsites die kandidaten koppelen naar aanleiding van hun karakter in combinatie met hun voorkeuren. Om dit goed te kunnen doen moeten aspirant leden een persoonlijkheidstest invullen tijdens de registratie. In onze datingsites reviews onthullen wij alvast wat details over deze testen. Wil je weten wat voor vragen worden gesteld en hoe de antwoorden worden gebruikt om tot een ‘match’ te komen? Doe je mee dan ontvang je een unieke lijst van potentiële kandidaten en de matchmaker stuurt (meestal) dagelijks aanbevelingen over de meest geschiktste dates.

4. Dating feiten (optioneel)

Sommige van de door ons geteste en geselecteerde datingsites geven van tijd tot tijd details en statistieken prijs. Wij voegen deze gegevens samen en onthullen jou de interessantste feiten over iedere datingservice.

5. Het testen van de site

Hier vind je een korte uitleg over de diensten die iedere datingsite aanbiedt en onze beoordeling hiervan. Van platforms die dit ondersteunen laten we je ook nog videobeelden zien.

6. Belangrijke mogelijkheden

In onze datingsites reviews geven we een omschrijving van alle mogelijkheden op de sites en krijg je tips om er het maximale uit te halen. Uitleg over hoe je de tools kunt gebruiken om andere singles bij jou in de buurt te zoeken ontbreekt zeker niet. Ook krijg je handige binnenkomers(icebreakers) en informatie hoe je in contact kan komen met andere gebruikers, zowel via de chat als met privé boodschappen.

7. Premium abonnement prijzen

Wij controleren regelmatig de abonnementsmogelijkheden van alle datingsites uit de test en passen indien nodig de prijslijsten aan. We bieden dus actuele informatie over alle beschikbare premium lidmaatschappen.

8. Is de datingsite veilig in het gebruik?

In dit gedeelte van de test krijg je informatie over hoe jouw persoonlijke informatie wordt gebruikt. Ben je nieuwsgierig over welke privacy- en veiligheids-instellingen een datingsite beschikt? Hierbij kun je denken aan zaken als veilige betaling en verificatie van dating profielen. Ook informatie over welke maatregelen worden genomen om dating oplichters (romance scammers) en nep profielen tegen te gaan vind je hier.

9. Je abonnement opzeggen en je dating profiel verwijderen

Wij maken geen grappen. Aan de ene kant geven wij je alle informatie over hoe jij stap voor stap je premium abonnement kunt beëindigen. Ook als een dating website abonnementen automatisch verlengt dan vindt je deze informatie hier. Aan de andere kant vertellen we je precies hoe jij jouw profiel en al jouw gegevens kunt wissen en jouw account volledig kunt verwijderen.

10. Voordelen & Nadelen: echte meningen

Wij verplaatsen onszelf in jouw positie. Als je een bepaalde datingsite selecteert, is het belangrijk om van tevoren op de hoogte te zijn van een aantal zaken. Duidelijke achtergrondinformatie, wat voor soort mensen nog meer lid zijn en hoe efficiënt de mogelijkheden zijn spelen uiteraard een rol bij jouw keuze. De achterliggende gedachte is om een helder overzicht te krijgen van de diensten en de sterke en zwakke punten van iedere datingwebsite. Zo kun jij gemakkelijk bepalen of juist deze dating site of toch liever een andere door ons geteste site goed bij jou past.

In dit onderdeel van onze datingsites reviews vind je dan ook echte meningen gebaseerd op onze persoonlijke ervaring. Wij bieden hier handige tabellen met alle voordelen en nadelen, zodat je ook echt kan zien via welke site jij de meeste kans hebt om jouw toekomstige partner te ontmoeten.

Read more
Read less

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.