Overzicht Alle Sites

Parship

Parship heeft zich gevestigd als één van de grootste online partner datingsite in België. Met een evenwichtige relatie tussen mannen en vrouwen is de datingsite gericht op mensen die op zoek zijn naar een langdurige relatie. De doelgroep bestaat uit veeleisende singles die 30 jaar of ouder zijn. Een groot deel van de doelgroep wordt aangetrokken via de portals van prestigieuze kranten zoals Spiegel, FAZ of Die Zeit, wat het bijgevolg hoge niveau van de leden verklaart. Bij Parship is er een bemiddelingsgarantie, dat wil zeggen dat wie in contact is geweest met minder dan 10 leden, een verlenging van het premie lidmaatschap krijgt van 6 maanden. PARSHIP is al sinds 2005 actief in België.

Parship is een relatiesite die zich onderscheidt van anderen door haar integere, serieuze en betrouwbare werkwijze. Parship is een van de eerste datingsites met een unieke persoonlijkheidstest. Deze test zorgt ervoor dat op zeer zorgvuldige wijze “matches” tussen de juiste personen tot stand komen. Eén op de drie singles bij Parship vindt zijn of haar droompartner, dankzij de matching op basis van die test! Parship  is al sinds 2005 actief in België.

Zoosk.com

Zoosk heeft het concept van “social dating” uitgevonden. Het is niet zomaar een relatiesite. Het is tevens een sociaal netwerk. Het is eenvoudig leden te leren kennen. Je schrijft je in via Facebook, Google Plus, of met je emailadres. Als je kiest in te schrijven via een van de genoemde sociale netwerken, dan kan Zoosk heel snel geschikte matches voor je vinden. Het feit dat Zoosk Facebook met daten combineert, maakt dat het een ontspannen, speelse ervaring is. Het gaat om het leren kennen van nieuwe mensen.

ELITEDATING

 

EliteDating verscheen voor het eerst in 2008 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de meest populaire datingsites waar singles hun perfecte match vinden kunnen. Het platform richt zich voornamelijk op Belgische singles met een hoog academisch niveau. Meer zelf: ruim 70% van de Premium-gebruikers hebben universitaire studies achter de kiezen. De EliteDating-website werkt als een unieke matchmaker op basis van een erg krachtig algoritme. Dit algoritme catalogiseert en analyseert een hele resem aan persoonlijkheidskenmerken om zo een ultieme match te vinden voor iedere gebruiker. Vandaag hebben wereldwijd ruim 800.000 singles hun toekomst in de handen van EliteDating gelegd.

Meetic

Meetic is DE niet te missen site in België en kan heeft het grootste netwerk van vrijgezellen van het land. De achterliggende gedachte van Meetic is gewoon: geef vrijgezellen de mogelijkheid mensen te ontmoeten, die ze anders niet ontmoet hadden.Meetic zet zich elke dag weer in om uw leven te verrijken, dankzij uw online leven. U hebt de sleutels in handen, u kunt mensen ontmoeten.

be2

Be2 is een van de belangrijkste matchmakers in België. Het online portaal zag het geboortelicht in 2004 en verspreidde zich al snel naar andere landen om nog meer geslaagde matches te garanderen. In 2008 werd Be2 uiteindelijk geïntroduceerd op de Belgische markt.

De datingpagina telt momenteel een uitgebreid netwerk van meer dan 30 miljoen singles van overal ter wereld. Iedere dag opnieuw komen ruim 20.000 mannen en vrouwen van meer dan veertig jaar, samen om elkaars liefde te vinden.

Duizenden Belgische singles hebben hun lot reeds in handen van Be2 gelegd. Dat mag niet verbazen: het biedt een veilige omgeving en een evenwichtige verhouding van ongeveer 43% mannen en 57% vrouwen.

Het success van Be2 schuilt onder andere in zijn unieke persoonlijkheidstest en zijn exclusief algoritme om singles van meer dan 40 jaar met overeenkomstige kenmerken aan elkaar te verbinden en zo de liefde opnieuw een kans te bieden.

50liefde.be

50 Liefde is een betrouwbare en succesvolle online 50 plus datingsite voor veeleisende Belgische singles uit die leeftijdsgroep. Mensen zoeken steeds vaker via een datingsite een evenwichtige en langdurige relatie, want in het wilde weg daten kost veel tijd en geld, het is vermoeiend en vaak teleurstellend. Bij 50 Liefde heeft u garantie op bemiddeling, dat wil zeggen: wie minder dan 10 contacten heeft gehad, krijgt een gratis verlenging van 6 maanden van het lidmaatschap. 50 Liefde is een onderscheidende 50 plus datingsite, want er wordt gewerkt met een unieke persoonlijkheidstest, die er toe leidt dat er “matches” tussen de juiste personen tot stand komen.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.