Skip navigation

Het videoprofiel: de toekomst van online daten

Laatste update: November 3, 2017

Online video’s delen is een toenemende trend. Elke dag gebruiken steeds meer mensen het internet om persoonlijke video’s te bekijken en die met anderen te delen.

Het videoprofiel: de toekomst van online daten

Online video’s delen is een toenemende trend. Elke dag gebruiken steeds meer mensen het internet om persoonlijke video’s te bekijken en die met anderen te delen.

De wereld van het online daten is daarin geen uitzondering.

Aan de hand van een datingsite kun je tientallen singles eenvoudig leren kennen, maar voor veel alleenstaanden is het een nadeel dat je moet wachten tot na de eerste date vooraleer je kunt zien hoe de andere persoon in werkelijkheid is en of er wel sprake is van klik met de ander.

Een dynamisch datingprofiel aanmaken

Dit is dan ook de reden waarom het datingplatform Zoosk videodating wil promoten met de app Lively.

Het hoofddoel van deze app is om een meer nauwkeurig gevoel te bekomen over de persoon waarmee je via de app in contact treedt.

Online daters moeten vaak eerst door tientallen foto’s scrollen en verschillende profielen checken vooraleer ze iemand vinden die hen aanspreekt. Een potentiële partner vinden vergt echter meer dan dat.

Dankzij videodating kunnen Belgische alleenstaanden elkaar de kans geven om meer over hun echte persoonlijkheid prijs te geven door een creatief visueel verhaal over zichzelf te delen met anderen.

Je kunt je foto’s rechtstreeks uploaden of je kunt deze selecteren vanuit je profielen op sociale media. Een aantrekkelijk profiel kun je creëren met een videocollage, dat op een grappige en vermakende manier weergeeft wat jouw passies zijn, wat je levensstijl is en wat jou als persoon uniek maakt.

Je galerij is een van je meest aantrekkelijke wapens die je bezit. Experts menen namelijk dat profielen met foto’s maar liefst negen keer meer berichten krijgen dan andere.

Gebruik je een video, dan kan dat jouw kansen om een bijzonder iemand te ontmoeten sterk verhogen. Ontmoet iemand die net zo creatief is als jij!

Wanneer je inspiratie het laat afweten, dan stelt Zoosks Lively je een reeks aan video-ideeën voor die ervoor zorgen dat jouw profiel eruit springt.

Het enige wat jij zou moeten doen, is een camera bij de hand nemen en de artistieke man of vrouw in jezelf loslaten!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.