Parship Bericht

Laatste update: April 12, 2018 door Nikolaj

Parship heeft zich gevestigd als één van de grootste online partner datingsite in België. Met een evenwichtige relatie tussen mannen en vrouwen is de datingsite gericht op mensen die op zoek zijn naar een langdurige relatie. De doelgroep bestaat uit veeleisende singles die 30 jaar of ouder zijn. Een groot deel van de doelgroep wordt aangetrokken via de portals van prestigieuze kranten zoals Spiegel, FAZ of Die Zeit, wat het bijgevolg hoge niveau van de leden verklaart. Bij Parship is er een bemiddelingsgarantie, dat wil zeggen dat wie in contact is geweest met minder dan 10 leden, een verlenging van het premie lidmaatschap krijgt van 6 maanden. PARSHIP is al sinds 2005 actief in België.

Parship is een relatiesite die zich onderscheidt van anderen door haar integere, serieuze en betrouwbare werkwijze. Parship is een van de eerste datingsites met een unieke persoonlijkheidstest. Deze test zorgt ervoor dat op zeer zorgvuldige wijze “matches” tussen de juiste personen tot stand komen. Eén op de drie singles bij Parship vindt zijn of haar droompartner, dankzij de matching op basis van die test! Parship  is al sinds 2005 actief in België.

Parship: Hoe werkt het?

Parship is een van de eerste datingsites met een unieke persoonlijkheidstest. Als je je aanmeldt, doe je meteen een uitgebreide persoonlijkheidstest. Op basis van je antwoorden evalueert Parship een aantal persoonlijkheidskenmerken die belangrijk zijn in een relatie. Vervolgens stelt Parship je andere singles voor, die het beste bij je passen op basis van overeenkomsten en verschillen in jullie persoonlijkheden. Zo weet je zeker dat de ander écht bij je past! Deze test zorgt ervoor dat op zeer zorgvuldige wijze “matches” tussen de juiste personen tot stand komen. Eén op de drie singles bij Parship vindt zijn of haar droompartner, dankzij de matching op basis van die test!

De Parship persoonlijkheidstest, die direct na de registratie op de portal wordt afgerond, is een echte beoordeling van iemands persoonlijkheid. Het is belangrijk om de test zorgvullig in te vullen. Dit is verstandig, omdat alleen op deze manier je partner-suggesties kunt krijgen met een hoge mate van daadwerkelijke overeenkomst met je eigen persoonlijkheid. De datingsite ligt in een hoog prijssegment, dat door de hoge kwaliteit gerechtvaardigd is.

Parship testen

Parship is een dating site die zowel onderhoudend als makkelijk te gebruiken is. Nog belangrijker is echter dat deze website zeer effectief is om contacten te creëren tussen singles met dezelfde interesses en die in dezelfde omgeving wonen. Na het testen van de functionaliteit hebben we vastgesteld dat gebruikers de tijd van anderen niet onnodig verspillen. Ze weten precies wat ze op het platform zoeken: een nieuwe partner voor de lange termijn!

Belangrijkste functionaliteiten

Het datinglandschap kent natuurlijk vele datingsites. Hoe steekt PARSHIP daar boven uit? Naast de persoonlijkheidstest, biedt Parship je ook de mogelijkheid je zoekcriteria helemaal zelf in te vullen. Dat kan niet bij andere datingsites. Ook staat privacy hoog in het vaandel bij Parship. Je bepaalt helemaal zelf wie jouw foto ziet; tot die tijd maakt Parship je foto wazig. Zelf de touwtjes in handen dus! Zowel de inschrijving als de persoonlijkheidstest zijn volledig gratis. Neem een Premium-lidmaatschap als je van de volledige features van de website wilt gebruikmaken. Parship is overigens meer dan alleen een datingsite. Ze geven je ook allerlei adviezen om jouw dating avontuur zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met hun jarenlange ervaring kunnen ze tips geven over bijvoorbeeld contacten leggen of je eerste date!

Parship heeft een succespercentage van 38% *. Dit komt aan de ene kant vooral door de vele jaren van ervaring die de site brengt: het begeleidt singles als sinds 2001 bij hun partnerzoektocht. Aan de andere kant komt het door de talrijke mogelijkheden om een partner op deze site te vinden. Je hoeft je niet te beperken tot België, want je kunt je zoektocht uitbreiden naar heel Europa. Naast de suggesties, zijn er berichten met een “glimlach” of de zogenaamde “leuke vraag” beschikbaar om contact op te kunnen nemen. Met vier speelse vragen, kijk je of je met iemand dagelijks zou kunnen leven. Op deze manier kun je elkaar als single gemakkelijk en ontspannen leren kennen en eenvoudig in contact komen. Zo wordt het leuk om een nieuwe partner te zoeken! We raden ook het Parship Blog aan met goede artikelen over partnerschap en liefde, evenals de gids met veel informatie en belangrijke hulp bij het zoeken van een partner.
*Gebruikersonderzoek na afloop van het premium lidmaatschap.

De belangrijkste kenmerken van het premium abonnement van Parship zijn:

  • Onbeperkte communicatie: Je kunt zoveel berichten versturen als je wilt!
  • Lokaal zoeken naar partners
  • Een garantie voor een minimaal aantal contacten
  • Toegang tot een persoonlijk bericht
  • Toegang tot alle foto’s
  • Een individuele match-lijst

Parship prijzen

Abonnement Kosten Kosten per maand
6 maanden 299.40€ 44.90€
12 maanden 418.00€ 34.90€
24 maanden 597.60€ 24.90€

Betrouwbaarheid en zekerheid

Het partnerbureau is getest door TÜV. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld door Parship. Voordat je contact opneemt met een ander lid, verschijn je alleen als een cijfer, wat absolute anonimiteit en veiligheid biedt. Alle profielen op Parship worden zorgvuldig beoordeeld voor publicatie. Om de beveiliging te verhogen, worden al je afbeeldingen wazig weergegeven aan andere gebruikers, en je kunt zelf bepalen wie je toegang geeft.

Parship Rating: Onze mening

VOORDELEN NADELEN
Gratis aanmelding

Gratis en uitgebreid

Persoonlijkheidstest

Een gemeenschap van opgeleide singles van boven de 30

Hoog succes: Elke 11 minuten wordt een single verliefd op Parship

Contactgarantie: minstens 5 contacten

Gratis datingtips van experts

38% vindt hier een relatie via Parship

51% / 49% vrouw/man verhouding

Zeer praktische app voor Android en iOS

Gebruikers met een standaardaccount kunnen niet alle foto’s van andere gebruikers bekijken

Parship is een van de meest serieuze singles datingsites. Het is vooral ideaal voor de leeftijdsgroep 40+ die op zoek is naar een vaste levenspartner. Parship is bekend om de bemiddeling van langdurige relaties. De profielen zijn van hoge kwaliteit en de pagina is makkelijk te gebruiken. Aarzel dus niet en overtuig jezelf! Als je op zoek bent naar een serieuze relatie en bereid bent wat tijd in de uitgebreide persoonlijkheidstest te steken, dan is Parship wat voor jou. Dankzij het matching systeem zie je alleen partners die goed passen bij jouw persoonlijkheid. Hierdoor zul je veel tijd besparen en snel een lange én serieuze relatie kunnen vinden. Ook een prettig gevoel: Profielen worden handmatig gecontroleerd om zo de kwaliteit te waarborgen. Voor jou betekent dit online dating met een gerust hart!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.