Skip navigation

Vindt de beste Matchmaking dating sites

Zij wil graag verhuizen naar New York, hij wil wel naar New York – maar dan voor slechts een paar weken. Zij is heel speels, hij is gevoelig… Doet dit alles een belletje bij je rinkelen? Door te daten op basis van affiniteiten, vind je de ideale partner dankzij geavanceerde matching technieken die werken op basis van persoonlijkheidstesten. Zelfs als er geen profiel 100% matcht met die van jou (we zijn immers allemaal uniek), zorgt de matching techniek ervoor dat je een mogelijke match vindt die misschien veel dingen met je gemeen heeft. Een geweldige manier dus om de verborgen wereld van je nieuwe partner te ontdekken en je kansen op liefde en romantiek een boost te geven. De meest lonende relaties wachten hier op je! Ontdek de beste Nederlandse MatchMaking datingsites.

Read more
Read less
site
sterke punten
Redactiescore
aantal leden
gebruikersscore

Parship

 • Het nr. 1 datingplatform voor serieuze relaties
 • Hoge succeskans: 38% vindt bij ons een partner
 • Matching op basis van een unieke persoonlijkheidstest
9.8 / 10
[ Onze analyse ]
1'500'000 singles
ideale leeftijd25-60

Cupid

 • Een leuke website met veel toffe en gezellige daters.
 • Dit kun je eerst testen door gebruik te maken van een 3-daagse gratis proef periode.
9.5 / 10
[ Onze analyse ]
1'000'000 singles
ideale leeftijd+18

Elitedating

 • Datingsite voor singles met niveau
 • De datingsite in België voor hoger opgeleiden
 • Serieuze en ambitieuze singles
9.2 / 10
[ Onze analyse ]
1'500'000 singles
ideale leeftijd30-60+

Meetic

 • Op internet gaat 1 van de 4 nieuwe verhalen over Meetic
 • Honderd evenementen per maand
 • Een klantenservice die goed bereikbaar is
8.5 / 10
[ Onze analyse ]
2'000'000 singles
ideale leeftijd25+

Een duurzame relatie met oprechte affiniteit

Het succes van online datingsites groeit al jaren. Ze zijn inmiddels een populaire manier om liefde te vinden in onze, soms hectische, levens. Door de jaren heen zijn de datingsites aanzienlijk uitgebreid en hebben ze zich enorm ontwikkeld. Echter, door deze snelle uitbreiding, hebben veel singles moeite met het vinden van de beste datingsites die bij hen past… De online dating wereld is soms als een doolhof: met meer keuzes, meer mogelijkheden en meer concurrentie… Onze selectie en rankschikking van de beste MatchMaking websites pakt dit probleem aan. Het selecteert namelijk de datingsites die echt passen bij de behoeften en verwachtingen van singles. Op deze manier nemen de kansen om een match te vinden toe. Alle datingsites bieden immers verschillende mogelijkheden en jij moet er zeker van zijn dat je bij de juiste site registreert als je singles wilt ontmoeten met dezelfde voorkeuren als jij, of het nu gaat om een serieuze relatie, vriendschap of vluchtige ontmoeting. Onze zorgvuldig geselecteerde rankschikking geeft je de mogelijkheid om een glimp op te vangen van de beste MatchMaking websites die er zijn. Deze sites zijn allemaal getest door ons team van experts en hebben de kwaliteitstesten met vlag en wimpel doorstaan. Toch willen we je erop wijzen dat deze rangschikking subjectief is, we claimen dus niet dat we een onuitputtende lijst hebben samengesteld. In plaats daarvan hebben we deze lijst gemaakt op basis van een reeks van criteria die de beste en meest betrouwbare datingsites van Nederland selecteert. Ben jij een erg gevoelig persoon, of heb je een romantische ziel? Dan vind je gemakkelijk een persoon met dezelfde karaktereigenschappen als jou dankzij deze affiniteit gerichte datingsites. Ben je klaar voor het avontuur?

De perfecte match vinden

Houd je van romantische komedies of van horror films? Rap, reggae of metal? Wil je een bezoekje brengen aan IJsland, of ga je liever naar de warme Cariben? Jouw smaken, emoties en voorkeuren zijn uniek. Ze maken wie je bent. Gelukkig zijn er singles die dezelfde smaken en meningen delen als jij, je hoeft ze alleen maar te vinden! En vergeet niet dat deze singles ook wachten op slechts één ding: het ontmoeten van iemand zoals jij, zodat jullie dankzij het delen van dezelfde passies en affiniteiten door het leven kunnen gaan als vrienden, of zelfs als partners. Allemaal hebben we immers het liefst een partner met wie we dingen kunnen delen, met wie we goed over verschillende onderwerpen kunnen praten en het meest belangrijke, met wie we dezelfde waarden delen. Dit laatste lijkt soms maar een klein detail, maar heeft een grote uitwerking op je verdere leven zodra je die met de juiste persoon deelt. Denk aan gemeenschappelijke dingen waar je van houdt, zoals lekkere quiches met spek, of het doorbrengen van regenachtige zondagen in bed. Als het erop aankomt, zijn deze dingen net zo belangrijk als religieuze of politieke eensgezindheid kan zijn. Je zult merken dat onze selectie van datingsites alleen maar serieuze websites selecteert met profielen van hoge kwaliteit. Een geweldige manier dus om leuke en vriendelijke mensen te leren kennen. Met sommigen krijg je misschien een vriendschap, anderen blijken misschien wel je levenspartner en ware liefde te zijn!

Affiniteit vragenlijst en datingprofiel

Heb je tussen onze selectie de juiste datingsite gevonden die past bij jouw behoeften? Geweldig! Jouw avontuur staat dan op het punt om te beginnen! Wil je jouw reis zo goed als mogelijk starten, dan zijn er een paar dingen die je in gedachten moet houden. Het eerste en belangrijkste is jouw profiel! Of je nu op zoek bent naar serieuze vrouwen, of serieuze mannen, verwaarloos je eigen datingprofiel niet! Je profiel samenstellen (op een manier waarop je de werkelijkheid niet verdraaid), is namelijk een doorslaggevend element dat een grote impact heeft op het succes van jouw avontuur. In een notendop: de twee belangrijkste dingen waar je veel aandacht aan moet besteden zijn je profielfoto én de beschrijving! Hoe completer jouw profiel, hoe groter de kans dat je mensen aantrekt die een paar of zelfs veel dezelfde affiniteiten hebben als jij! Je hebt een spannende reis voor de boeg! Het begin van het registratieproces is het beantwoorden van vragen. De antwoorden op deze vragen moeten zo nauwkeurig mogelijk zijn, aangezien ze de basis vormen die datingsites gebruiken om niet alleen jouw interesses, karakter en levenshouding vast te stellen, maar ook individuele standpunten over belangrijke dingen in het leven, zoals liefde en religie. Zodra de benodigde informatie is verzameld, zal de MatchMaking machine aan de gang gaan om de magie zijn werk te laten doen! Liefde en relaties online vinden blijft een opwindende ervaring!

Read more
Read less

De beste gerechten voor je eerste date diner

Een bekende gezegde is dat liefde door de maag gaat. Ondanks dat Mexicaans eten altijd wel een goede keuze was voor je eerste date diner, lijkt het er nu op dat de tijden zijn veranderd en dat singles nu liever van andere soorten keukens willen eten. Vermijd exotisch en pittig[...]

Kan je hond jou helpen om een date te scoren? Elite Dating zegt “ja”!

Honden zijn de beste vrienden van een man! Huisdieren zijn loyaal en ontzettend aanhalig. Ze kunnen ook je beste bondgenoot worden wanneer het op datingaankomt. Sterker nog, tegenwoordig vinden veel huisdier-eigenaren de liefde dankzij hun kleine pluizige vriend. Sommige singles ontmoeten mensen wanneer ze hun hond aan het uitlaten zijn[...]

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.