Skip navigation

Singles50 Review

Laatste update: March 26, 2024 door Nikolaj

Singles50 is een van de populairste datingsites in België voor senioren die een langdurige relatie nastreven.

In een dynamische en veilige omgeving biedt de datingsite contact met 50 plus singles over geheel België.

Singles50 is ontworpen door de dating experts van Be2 en is gebaseerd op klassieke affiniteit datingsites. Het doel is dat de gebruikers singles ontmoeten met dezelfde interesses en met dezelfde romantische verwachtingen.

Review van Singles50

Hoe werkt Singles50?

Singles50 biedt eindeloze mogelijkheden om in heel België senioren te ontmoeten die net als u op zoek zijn naar een levenspartner. Bij Beste Datingsites hebben we Singles50 uitvoerig getest. We stellen enkele vervolgstappen voor die u kunnen helpen om een goed resultaat bij deze datingsite te ervaren.

Aanmelden bij Singles50 is gratis

Zodra u zich heeft aangemeld, kunt u uw profiel aanmaken en 50 plus singles uit heel België ontmoeten. Voordat u begint te chatten met andere gebruikers, wordt u door de datingsite gevraagd om een persoonlijkheidstest uit te voeren. De test bestaat uit een reeks vragen die gericht zijn op het analyseren van uw wensen en uw gedrag bij het socialiseren met anderen. Er zijn ook een aantal vragen die betrekking hebben op het omgaan met situaties binnen een relatie. De resultaten van de test zullen gebruikt worden om u voor te stellen aan singles met verenigbare karakteristieken. Singles50 stuurt u op regelmatige basis een lijst met gebruikers die zeer compatibel met u zijn.

>> Test Singles50 GRATIS hier <<

Trucs om ouderen te ontmoeten via Singles50

Personen ontmoeten uit heel België gaat gemakkelijk en dynamisch via Singles50. U kunt enerzijds contact opnemen met de singles die door de datingsite worden aanbevolen. Anderzijds biedt Singles50 een zoekfunctie die u kunt inzetten om senioren singles bij u in de buurt te vinden. Zodra iemand uw bijzondere aandacht heeft, kunt u een privébericht sturen om de persoon beter te leren kennen. En als de vonk overslaat, kunt u een afspraak voor een eerste date maken.

Doel van de senioren datingsite

Singles50 is een datingsite op basis van affiniteit; het verbindt slechts 50 plus singles die veel dingen gemeen hebben. Dit is een teken dat het een datingpagina is die streeft naar kwaliteit en niet naar kwantiteit. Het doel is om paren te creëren die werkelijk een emotionele band hebben. Naar de aanbevolen partners kunt u gratis berichten sturen.

Belangrijkste kenmerken

Singles50 biedt een aantal gratis tools waarvan u gebruik kunt maken. Zo kunt u zonder enige betaling uw profiel aanmaken, foto’s uploaden, de persoonlijkheidstest uitvoeren en naar singles van uw leeftijd zoeken op het platform.

Als u privé contact wilt opnemen met andere gebruikers en wilt genieten van andere extra functies, zult u een Premium-betalingsabonnement moeten nemen. Als Premium gebruiker kunt u onder meer:

  • Alle foto’s van andere gebruikers bekijken
  • Onbeperkt privéberichten verzenden
  • Alle berichten lezen die andere gebruikers u sturen
  • Kijken wie uw profiel heeft bezocht
  • Gebruikers toevoegen aan uw favorietenlijst
  • Een 10-contact garantie of gratis abonnementsextensie afspreken

Singles50 prijzen

Abonnement Prijs Prijs per maand
3 maanden 149,70 € 49,90€
6 maanden 179,40 € 29,90 €
12 maanden 298,80 € 24,90 €

Betrouwbaarheid, veiligheid en klantenservice

Singles50 neemt uw privacy zeer serieus. De informatie die u op uw profiel invoert, is volledig vertrouwelijk en zal niet worden overgedragen aan derden. Op de datingsite bent u degene die bepaalt wat te zien is op uw profiel. De foto’s die u toevoegt zijn privé en alleen u beslist met welke gebruiker(s) u ze wilt delen. Uw betalingen bij inschrijving als Premium gebruiker zijn ook veilig.

Indien u vragen hebt, kunt u een bericht sturen naar het ondersteuningsteam, [email protected].

Singles50: Automatische verlenging en afmelding

Als u Premium op Singles50 gebruikt, houd er dan rekening mee dat uw abonnement automatisch wordt verlengd. Bij het tabblad “Instellingen” vindt u de nodige informatie over uw abonnement.

Wanneer u uw profiel wilt verwijderen, gaat u ook naar het tabblad “Instellingen”. Met de optie “Profiel deactiveren” kunt u zich makkelijk uitschrijven van de datingsite.

Singles50 opinie

VOORDELEN NADELEN
Gratis registratie

Ideaal voor singles boven de 50 van heel België

Complete, maar korte, persoonlijkheidstest

Emotionele connecties: matches worden gemaakt op basis van affiniteit

10-contact garantie (alleen Premium gebruikers)

40% vindt een partner

Gendergelijkheid: 51% vrouwen & 49% mannen

App voor Android en iOS

Er is geen formulier om contact te maken met het ondersteuningsteam (klantenservice)

Premium-abonnementen worden automatisch vernieuwd

Singles50 is ongetwijfeld een van de betere senioren datingsites in België. Het platform richt zich op ouderen singles die op een eenvoudige en snelle manier liefde willen vinden en een stabiele relatie willen opbouwen.

Een van de grootste bekoringen van deze datingsite is de eenvoud. Het voorziet de gebruiker niet van 1000 hulpmiddelen om uren op het platform te spenderen, maar biedt vrijwel direct verbindingen met andere compatibele singles boven 50 jaar.

Als het uw doel is om uit heel België volwassen singles te ontmoeten die een langdurige relatie willen aangaan, dan is Singles50 een goede datingsite om uw avontuur te starten. Durft u het te proberen?

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.