Skip navigation

Zoosk Bericht

Laatste update: May 13, 2020 door Nikolaj

Zoosk heeft het concept van “social dating” uitgevonden. Het is niet zomaar een relatiesite. Het is tevens een sociaal netwerk. Het is eenvoudig leden te leren kennen. Je schrijft je in via Facebook, Google Plus, of met je emailadres. Als je kiest in te schrijven via een van de genoemde sociale netwerken, dan kan Zoosk heel snel geschikte matches voor je vinden. Het feit dat Zoosk Facebook met daten combineert, maakt dat het een ontspannen, speelse ervaring is. Het gaat om het leren kennen van nieuwe mensen.

Zoosk: Hoe werkt het?

Of het nu om een vriendschap gaat, of een relatie. Iedereen kan zich inschrijven. Daten is niet verplicht maar wel makkelijk mogelijk! Zoosk matcht je met anderen op basis van gedrag. De site weet precies welke profielen je al eens bezocht hebt en welke zoekopdrachten je hebt gedaan. Vervolgens stelt Zoosk je voor aan mensen die bij je passen op basis van deze gegevens. Ze noemen dit “behavioural match making”. Geen lange enquetes over wat je leuk vindt of over je persoonlijkheid. Zoosk blijft leren van jouw gedrag op de site, en verbetert de resultaten steeds verder.

Het is erg snel om je in te schrijven op Zoosk. Maak je datingprofiel aan via Facebook of met je emailadres en vul zoveel of weinig info in als je prettig vindt. Het is mogelijk later meer informatie in te vullen. Zo kun je binnen enkele minuten beginnen met daten. Als je wil kun je een compatability test invullen maar dit is niet verplicht. De matching tool gebruikt die informatie en je klikgedrag om geschikte matches voor je te vinden. Zoosk is tegelijkertijd een relatiesite en een sociaal netwerk. Je kunt eenvoudig leden in de buurt zoeken. Virtuele knipogen en cadeaus helpen je om met leden te flirten. Dit alles is gratis. Als je echter wilt weten wie je profiel heeft bezocht en als je met anderen wilt communiceren, dan dien je te betalen.

zoosk belgie registreer gratis

Zooks in cijfers

  • #1 Zooks is de meest populaire datingapp en een van de top 20 apps in de Apple App Store.
  • Meer dan 30 miljoen profielen: ongeveer 33 miljoen mensen wereldwijd hebben de service van Zooks al gebruikt.
  • Zooks is beschikbaar in 80 landen verspreid over de hele wereld. Ook in België is Zooks beschikbaar en is het merk een van de bekendste datingservices.
  • Op Facebook is Zooks ook populair, talloze Nederlands sprekende Belgen gebruiken sociale media als manier om nieuwe andere singles te ontmoeten. Hiervoor wordt Zooks vaak gebruikt in combinatie met Facebook.

>> Registreer GRATIS bij Zoosk! <<

Zoosk testen

Zoosk is erg makkelijk, leuk en intuïtief om te gebruiken. Een goede keuze voor degenen die niet gewend zijn aan dit soort websites. De site voldoet eigenlijk aan al je wensen: je zult voornamelijk gebruikers vinden die iets serieus zoeken, maar ook anderen die op zoek zijn naar een avontuurtje. Op deze manier is het gemakkelijker om vrijgezelle Belgische mannen en vrouwen te vinden die echt hetzelfde als jij willen!

Belangrijkste functionaliteiten

Zoosk kan je voorkeuren herkennen aan de hand van wat je op de website doet en aan de hand hiervan een goede potentiële match vinden. Je hoeft geen oneindig lang vragenformulier in te vullen (tenzij je dat graag wilt) om één van hun leden te vinden, maar Zoosk doet dit voor je. Zoosk is een ongedwongen platform voor serieus daten, waardoor het erg actueel is en veel singles uit België aantrekt.

Je kunt communiceren met andere leden door:

  • Zoekopdrachten
  • Kies een match via de behavioral matching tool
  • Het spel genaamd de profiel carroussel
  • Als je een betalend lid bent is er zelfs een video chat
  • De Zoosk Scientific Matchmaking Service™: iedere dag een nieuwe match op grond van je gedrag op de site of in de app. Zoosk verfijnt steeds de resultaten
  • Synchroniseer jouw Zoosk lidmaatschap met Facebook en vind je vrienden op Zoosk

Zoosk vindt veiligheid en privacy erg belangrijk. Nieuwe leden worden gecontroleerd en je persoonlijke informatie is gecodeerd.

Zoosk prijzen

Abonnement Kosten Kosten per maand
1 maand 30.24€ 30.24€
3 maanden 63.50€ 21.16€
6 maanden 90.71€ 15.12€

Betrouwbaarheid en zekerheid

De veiligheid en privacy van gebruikers zijn erg belangrijk voor Zoosk. De site is 100% veilig. Daarom wordt elk profiel zorgvuldig gecontroleerd voordat het op het platform zichtbaar wordt.
Daarnaast wordt de informatie van gebruikers versleuteld en belooft de site dat er geen informatie met derden zal worden gedeeld. Het platform bevat ook een online hulpcentrum om leden te helpen bij allerlei problemen die ze ondervinden bij het gebruiken van het platform.zoosk nederlands faq

Zoosk Rating: Onze mening

VOORDELEN NADELEN
Hoge kwaliteit profielen

De keuze om je datingprofiel te synchroniseren met andere sociale netwerken

Dating-app voor iPhone en Android

Geen live chat voor klantenondersteuning

Het algoritme voor het koppelsysteem is erg selectief

We vinden Zoosk indrukwekkend. Zoosk is erg vernieuwend in online dating. Dankzij het gedragsalgoritme is Zoosk volledig anders dan alle andere relatiesites. De site benadrukt de sociale kant van daten. Het is dan ook erg leuk in gebruik. Wil je je Facebook of Google+ account niet gebruiken en anoniem blijven? Gebruik dan een emailadres voor registratie. Je kunt een soort advertentie plaatsen tegen een kleine vergoeding, waardoor je profiel extra gepromoot wordt. Je ziet alle updates van je netwerk op je homepage. Zoosk heeft tevens een geweldige app en is te gebruiken op smartphones, tablets evenals je computer. De Zoosk apps bestaan voor Facebook, iOS en Android. Ze communiceren en synchroniseren met elkaar. Kies voor Zoosk als je van snelheid en web 2.0 datingsites houdt!

Of je nu een langetermijnrelatie of iets minder serieus zoekt, Zoosk is een geweldig dating-platform voor mensen die een meer relaxte benadering van online dating zoeken. We raden het betaalde lidmaatschap aan; anders zul je aardig beperkt zijn in wat je kunt doen en niet met mensen kunnen chatten of praten.

Ondanks dat het platform een breed aanbod aan hulpmiddelen ter beschikking stelt om het daten te vergemakkelijken, is het in je eigen handen om te beslissen hoe je ervaring met online dating verloopt en op welke manier je er deel aan wilt nemen!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.