Meetic Bericht

Laatste update: March 28, 2018

Meetic is DE niet te missen site in België en kan heeft het grootste netwerk van vrijgezellen van het land. De achterliggende gedachte van Meetic is gewoon: geef vrijgezellen de mogelijkheid mensen te ontmoeten, die ze anders niet ontmoet hadden.

Meetic zet zich elke dag weer in om uw leven te verrijken, dankzij uw online leven. U hebt de sleutels in handen, u kunt mensen ontmoeten.

Meetic: hoe werkt dat?

Een keer is geen keer, wanneer je je inschrijft op Meetic maak je eerst je profiel aan. Om geloofwaardig te zijn en interesse op te wekken, voeg je 1 à 3 profielfoto’s toe. Op Meetic heb je de mogelijkheid om een persoonlijke advertentie aan te maken, zodat je je beter kunt beschrijven. Je hebt de kans om te tonen wie je bent, je persoonlijkheid, waarvan je houdt en wie je zoekt op Meetic.

Je kunt ook een quiz aanmaken op uw profiel, waarop de leden, die uw profiel bezoeken, kunnen antwoorden.

Trucje: hoe actiever je bent op de site, hoe hoger je profiel verschijnt in de resultaten van de zoekmachine.

 

Belangrijkste functionaliteiten

De site is heel gemakkelijk te gebruiken en bezit de belangrijkste functies. Op Meetic staat alles in het teken van de interacties tussen de vrijgezellen: een teller waarschuwt u als iemand uw profiel bezoek en u kunt interesse-indicatoren sturen («flashs» naar vrijgezellen, die u bevallen. De fonctie «Daily6» kiest voor u elke dag 6 profielen, zodat u wordt geholpen bij een fijne ontmoeting. De site biedt ook een mobiele app, die goed is ontworpen en gemakkelijk te gebruiken is.
Meetic onderscheidt zich vooral op de evenementen. Elke maan worden meer dan 50 evenementen georganiseerd in heel België, je kan er Meeticleden ontmoeten bij diners of workshops; de workshops zijn er in de vorm van lessen in fotografie, koken of cocktails.

Tenslotte: Mag Meetic is een blog, dat door Meetic wordt gevuld met allerlei tips en trucjes voor mooie ontmoetingen.

Meetic prijzen

Abonnement Kosten Kosten per maand
1 maand 29.90€
3 maanden 59.70€ 19.90€
6 maanden 89.94€ 14.99€

Betrouwbaarheid en zekerheid

In 2014 kreeg Meetic voor het 3e opeenvolgende jaar de Qualiweb trofee in Frankrijk, die wordt uitgereikt voor de beste online klantrelatie van zijn categorie. Onder andere is de klantenservice 24/24 en 7/7 te bereiken.

Meetic Rating: Onze mening

De site bevat tientallen miljoenen profielen van vrijgezellen. U heeft dus grote kans om er de liefde te vinden! Hoewel de profielen niet altijd perfect zijn ingevuld en de de verwachtingen van iedereen niet noodzakelijkerwijs overeenstemmen, is er nog steeds een goede kans dat Meeticvrijgezel, die je leuk vindt, niet ver van jou af woont. Je hoeft hem of haar alleen maar te vinden!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.