Skip navigation

Meetic Review

Laatste update: March 26, 2024 door Nikolaj

Meetic is DE niet te missen site in België en kan heeft het grootste netwerk van vrijgezellen van het land. De achterliggende gedachte van Meetic is gewoon: geef vrijgezellen de mogelijkheid mensen te ontmoeten, die ze anders niet ontmoet hadden.

Meetic zet zich elke dag weer in om uw leven te verrijken, dankzij uw online leven. U hebt de sleutels in handen, u kunt mensen ontmoeten.

Kunt u een soulmate vinden in Meetic? Wij hebben het geprobeerd om te kijken of we een leuk contact konden maken met interessante alleenstaanden en of we een echte date konden realiseren. We zullen u meer informatie over onze ervaring met de datingsite Meetic verstrekken in het navolgende Meetic review.

Dit zijn onze bevindingen:

Meetic: hoe werkt dat?

Hoe te beginnen: registreer gratis bij Meetic & creëer een profiel

Registeren is gratis bij Meetic.

Een keer is geen keer, wanneer je je inschrijft op Meetic maak je eerst je profiel aan. Om geloofwaardig te zijn en interesse op te wekken, voeg je 1 à 3 profielfoto’s toe. Op Meetic heb je de mogelijkheid om een persoonlijke advertentie aan te maken, zodat je je beter kunt beschrijven. Je hebt de kans om te tonen wie je bent, je persoonlijkheid, waarvan je houdt en wie je zoekt op Meetic.

Je kunt ook een quiz aanmaken op uw profiel, waarop de leden, die uw profiel bezoeken, kunnen antwoorden.

Trucje: hoe actiever je bent op de site, hoe hoger je profiel verschijnt in de resultaten van de zoekmachine.

>> Registreer je nu hier voor Meetic, helemaal GRATIS! <<

Meetic Affinity: Maak contact met andere gelijkgestemde singles

Meetic is op dit moment één van de meest doeltreffende makelaars op de Belgische dating markt.

De datingsite verbindt alleenstaanden op basis van de overeenkomsten die ze met elkaar hebben.

Om de juiste match te kunnen maken, vragen ze de gebruikers om een complete persoonlijkheidstest in te vullen.

Dankzij de Meetic Affinity vragen, bent u in staat om contact te maken met mensen in de nabije omgeving die dezelfde interesses, lifestyle en romantische verwachtingen hebben en ook nog eens uw type zijn!

Dit is echt één van de beste eigenschappen van Meetic: een eigen intern matching systeem, gebaseerd op affiniteit.

Meetic evenementen voor singles

Misschien bent u iemand die het leuk vindt om meerdere singles tegelijk te ontmoeten? Terwijl u geniet van de activiteiten, onder het genot van een paar drankjes, kunt u een heleboel interessante personen ontmoeten tijdens de Meetic evenementen voor singles.

Meetic feiten

  • Op internet gaat 1 van de 4 nieuwe verhalen over Meetic
  • Er zijn inmiddels meer dan 6 miljoen koppels gecreëerd: de datingsite is hiermee één van de leidinggevende dating services van Europa. Tot nu toe, meer dan 6 miljoen koppels in heel Europa hebben elkaar gevonden bij Meetic.
  • 160 events in 196 steden: Meetics organiseert in de grootste Europese steden evenementen voor singles. Als u op zoek bent naar andere singles in Brussel, Antwerpen, Gent of Luik, dan kunt u uw geluk beproeven tijdens één van de evenementen die door Meetic worden georganiseerd in deze steden.

Persoonlijke dating assistentie

De juiste partner vinden kan best een heel avontuur zijn. Natuurlijk kunt u tal van alleenstaanden ontmoeten in uw omgeving, maar juist die ene speciale vinden, dat is soms lastig. Meetic maakt het u gemakkelijk door de beste matches te selecteren op gebied van affiniteit.

De datingsite heeft voor u een persoonlijke assistent die u helpt met het registratie proces en het aanmaken van een profiel, waardoor u beter wordt gevonden door uw perfecte match!

Meetic zal u potentiele kandidaten voorstellen, gebaseerd op uw profiel en naar aanleiding van de antwoorden bij de persoonlijke test!

De datingsite test: Meetic onder de microscoop

Om u een transparante recensie te kunnen bieden, hebben wij ons gratis geregistreerd bij Meetic en hebben we de service uitgeprobeerd.

Dit hebben we in eerste instantie gedaan met een standaard account, wat voor sommigen misschien iets te beperkt is. Later hebben we een upgrade gedaan naar een Premium account. Lees hierover meer bij de “Meetic ervaringen: Onze mening” sectie.

Meetic gebruiken is leuk en interessant omdat er vele opties zijn voor een interactief contact met andere gebruikers. Als u privé contact wilt hebben met andere singles, dan heeft u wel een Premium account nodig. Ondanks deze noodzaak, zagen we al gelijk dat de kansen om een echte date te krijgen vrij hoog liggen. Veel gebruikers zijn serieus op zoek naar een serieuze relatie.

meetic belgie

Belangrijkste functionaliteiten

De site is heel gemakkelijk te gebruiken en bezit de belangrijkste functies. Op Meetic staat alles in het teken van de interacties tussen de vrijgezellen: een teller waarschuwt u als iemand uw profiel bezoek en u kunt interesse-indicatoren sturen («flashs» naar vrijgezellen, die u bevallen. De fonctie «Daily6» kiest voor u elke dag 6 profielen, zodat u wordt geholpen bij een fijne ontmoeting.

De site biedt ook een mobiele app, die goed is ontworpen en gemakkelijk te gebruiken is.

Meetic onderscheidt zich vooral op de evenementen. Elke maan worden meer dan 50 evenementen georganiseerd in heel België, je kan er Meeticleden ontmoeten bij diners of workshops; de workshops zijn er in de vorm van lessen in fotografie, koken of cocktails.

Tenslotte: Mag Meetic is een blog, dat door Meetic wordt gevuld met allerlei tips en trucjes voor mooie ontmoetingen.

Meetic Premium: Kan ik Meetic gratis gebruiken?

Inschrijven is gratis bij Meetic en u kunt het ook gratis gebruiken, maar voor sommige opties heeft u echt een Premium account nodig. Bijvoorbeeld om te chatten met andere singles.

Meetic’s Premium account bevat de volgende opties:

  • Het ongelimiteerd lezen en zenden van berichten
  • Checken wie er in u is geïnteresseerd
  • Geen advertenties op de site tijdens het browsen
  • Gebruik maken van de Meetic app
  • Speciale kortingen en aanbiedingen die te gebruiken zijn op de speciale Meetic evenementen voor singles

Meetic Prijzen

Abonnement Prijs Prijs per maand
1 maand 29,99 € 29.99 €
3 maanden 59,97 € 19,99 €
6 maanden 89,94 € 14,99 €

Betrouwbaarheid en zekerheid

In 2014 kreeg Meetic voor het 3e opeenvolgende jaar de Qualiweb trofee in Frankrijk, die wordt uitgereikt voor de beste online klantrelatie van zijn categorie. Onder andere is de klantenservice 24/24 en 7/7 te bereiken.

Hoe verwijdert u uw profiel in Meetic?

Als u uw Premium inschrijving wilt annuleren of uw profiel op Meetic wilt verwijderen, dan kunt u dit doen via de opties in het hoofdmenu. Ga naar: ‘Mijn instellingen & membership’.

Meetic ervaringen: Onze mening

Voordelen Nadelen
Meetic Affinity: Gratis registratie

Meetic Affinity: Doeltreffende persoonlijkheidstest

Profielen worden gecontroleerd door Meetic’s

Deskundig team dating experts

Ruim voldoende lokale contacten

Speciale kortingen voor Premium gebruikers

Meetic evenementen voor singles

Dating app beschikbaar voor iPhone en devices met Android

Het invullen van de persoonlijkheidstest neemt enige tijd in beslag, maar dit is in het belang van uw Meetic profiel. Hierop wordt mede gebaseerd wie goed bij u past en met wie u graag contact zou willen hebben.

De site bevat tientallen miljoenen profielen van vrijgezellen. U heeft dus grote kans om er de liefde te vinden! Hoewel de profielen niet altijd perfect zijn ingevuld en de de verwachtingen van iedereen niet noodzakelijkerwijs overeenstemmen, is er nog steeds een goede kans dat Meeticvrijgezel, die je leuk vindt, niet ver van jou af woont. Je hoeft hem of haar alleen maar te vinden!

Meetic is eigenlijk een zekerheidje als u ambitieuze singles wilt ontmoeten met serieuze bedoelingen!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.