Skip navigation

50plusmatch Bericht

Laatste update: June 8, 2023 door Nikolaj

50plusmatch.be is gericht op actieve 50-plussers! Op 50plusmatch kun je snel en makkelijk andere singles van boven de 50 leren kennen. Verder kun je er ook vriendschappen opdoen. Het is mogelijk te mailen en te chatten via deze relatiesite. Mocht je andere leden graag in het echt willen zien, dan organiseer je toch een leuke activiteit samen via de site! Een borrel, wandeling of diner in jouw omgeving is zo georganiseerd. Je kunt zelfs een oproep plaatsen om met iemand op vakantie te gaan als je niet graag alleen gaat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

50plusmatch: Hoe werkt het?

Inschrijven is volledig gratis. Je kunt dan 5 foto’s plaatsen, profielen bezoeken en interesseberichten sturen. Gelieve een premium account aan te maken om lange mails te sturen, te chatten of oproepen te plaatsen. 50plusmatch is erg goedkoop vergeleken met andere sites in deze categorie, dus een echte aanrader want kwaliteit en veiligheid zijn gegarandeerd.

 

Belangrijkste functionaliteiten

Zoek andere mensen van je generatie via het zoekveld. Filter op punten waar je waarde aanhecht. Je kunt 50plussers zoeken op affiniteit. Mail ze vervolgens, of chat, of plaats een oproepje voor een activiteit samen. Begin een blog op de site. Dit kan ook en heet Things 2 Share. Haal herinneringen op over de Beatles en Elvis Presley. Wil je je match in het echt ontmoeten? Organiseer dan een romantisch diner.

 50plusmatch prijzen

Abonnement Kosten Kosten per maand
1 maand 29.95€ 29.95€
3 maanden 59.85€ 19.95€
6 maanden 89.70€ 14.95€
1 jaar 119.40€ 9.95€

50plusmatch Rating: Onze mening

50plusmatch.be is eenvoudig in gebruik. Het is een leuke manier om andere generatiegenoten te leren kennen die normaal gesproken nooit zou zijn tegengekomen. Op 50plusmatch kun je een levenspartner vinden of een goede vriend of vriendin. Deze datingsite mixt internetdating met echte ontmoetingen. Misschien werk je nog of ben je juist al met pensioen? Er is vast een partner te vinden die hetzelfde levenspatroon heeft. De site beschikt over duizenden potentiële matches.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.