Skip navigation

Wat vrouwen willen: 7 essentiële eigenschappen die elke man zou moeten hebben!

Laatste update: December 13, 2018 door Nikolaj

Jarenlang hebben mannen geprobeerd om erachter te komen wat vrouwen willen. Het was één van de beste bewaarde datinggeheimen, tot nu! De populaire matchmaker Zoosk heeft onlangs een studie uitgevoerd om achter de romantische verlangens en wensen van haar gebruikers te komen. Het doel hiervan: ontdekken wat alleenstaande vrouwen zoeken in een man als zij online aan het daten zijn.

Lees hieronder daarom wat vrouwen echt willen volgens de bevindingen van Zoosk.

7 dingen wat vrouwen willen van een potentiële partner

1. Wat vrouwen willen: mannen die ze laten lachten

Gevoel voor humor is de sleutel tot het verleiden van een vrouw. Het is helemaal niet nodig om als een Jim Carrey rare gezichten te trekken om maar te laten zien dat je zo’n grappige vent bent.
Maar als je weet hoe je haar kunt laten lachen, als je met slimme grappen een glimlach op haar gezicht kunt toveren, dan heb je volgens Zoosk meer kans van slagen met je datingcapaciteiten.

2. Wat vrouwen willen: Eerlijke mannen

Sommige mannen zeggen op zoek te zijn naar een serieuze relatie. Maar na het uitwisselen van enkele berichten komen hun echte intenties boven: ze willen enkel vrijblijvende avontuurtjes.

Alleenstaande vrouwen willen mannen die eerlijk en duidelijk zijn over hun intenties.

Als jij ook op zoek bent naar een langetermijnrelatie, dan kun je het beste lid worden van een serieuze datingwebsite, zoals Zoosk.

Als je iets vrijblijvend zoekt, probeer dan andere opties waarbij je ook vrouwen zoekt die ook dergelijke romantische avontuurtjes zoeken.

Waar het om gaat is dat je oprecht bent als je praat over je romantische verwachtingen.

3. Wat vrouwen willen: Mannen die weten hoe ze plezier in het leven moeten maken

Weten hoe je plezier in het leven moet maken is essentieel voor vrouwen die op zoek zijn naar een potentiële partner.

Alleenstaande vrouwen houden van avontuurlijke mannen die graag een leuke tijd hebben, experimenteren, nieuwe dingen uitproberen en hun wederhelft af en toe verrassen.

4. Wat vrouwen willen: Familieman

Verrassend genoeg maakt het niet uit of je nu kinderen wilt hebben binnen een jaar of pas met 10 jaar, maar wat vrouwen willen is volgens het onderzoek, een man die familiewaarden hoog in het vaandel heeft staan.

Alleenstaande vrouwen zijn meer aangetrokken tot mannen die een goede en gezonde relatie hebben met hun ouders, broers, zussen en vrienden.

Het is een manier om te laten zien dat je het type man bent die geeft om je naasten en mensen die dicht bij je staan en dat je quality time met je familie daadwerkelijk op prijs stelt.

5. Wat vrouwen willen: Down-to-earth mannen

Een ambitieuze partner zijn is voor vrouwen belangrijk, maar nog belangrijker is een die down-to-earth is en gemakkelijk in de omgang is.

Je gaat gezamenlijk vele uren doorbrengen, dus het is beter om bij iemand te zijn die verstandig en bescheiden is.

6. Wat vrouwen willen: Mannen met veel reiservaring

Reizen over de gehele wereld heeft vele voordelen: je ontdekt nieuwe culturen en landschappen, ontmoet nieuwe mensen, je ontdekt nieuwe perspectieven en je maakt extreme avonturen mee.

Reizen laat je groeien als persoon.

Dit is de reden waarom vele vrouwen, volgens het onderzoek van Zoosk op zoek zijn naar een partner die graag zijn rugzak opneemt en aan een nieuwe reis gaat beginnen.

7. Wat vrouwen willen: Mannen die echt om je geven

Alle vrijgezelle vrouwen willen een man vriendelijk is en ook oog heeft voor de kleinere details.

Zorgzaamheid betekent dat er liefde, mededogen, genegenheid en welwillendheid in het spel is. Dit zijn eigenschappen die onweerstaanbaar zijn voor vrouwen.

Een zorgzame, leuke, avontuurlijke en easy-going man is alles wat een vrouw wil!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.