Skip navigation

Vindt de beste dating sites voor Serieuze Relatie

Ben je op zoek naar een romantisch avontuur, een levenspartner of zelfs gewoon een vriend waar je op kunt bouwen? Ben je er nooit in geslaagd romantiek te vinden in de veelheid aan online datingsites die er te vinden zijn? We zijn hier om te helpen. We zijn ons ervan bewust dat online dating websites de laatste tijd als paddenstoelen uit de grond schieten op het web en dat het soms moeilijk kan zijn om de beste eruit te halen. Dat is dan ook waarom wij een lijst hebben samengesteld met de beste en meest serieuze dating websites in websites in België. Neem gerust eens een kijkje en je vindt zonder enige twijfel die ene site die het beste tegemoet komt aan jouw noden en wensen.

Read more
Read less
site
sterke punten
Redactiescore
aantal leden
gebruikersscore

Parship

 • Het nr. 1 datingplatform voor serieuze relaties
 • Hoge succeskans: 38% vindt bij ons een partner
 • Matching op basis van een unieke persoonlijkheidstest
9.8 / 10
[ Onze analyse ]
1'500'000 singles
ideale leeftijd25-60

Cupid

 • Een leuke website met veel toffe en gezellige daters.
 • Dit kun je eerst testen door gebruik te maken van een 3-daagse gratis proef periode.
9.5 / 10
[ Onze analyse ]
1'000'000 singles
ideale leeftijd+18

Elitedating

 • Datingsite voor singles met niveau
 • De datingsite in België voor hoger opgeleiden
 • Serieuze en ambitieuze singles
9.2 / 10
[ Onze analyse ]
1'500'000 singles
ideale leeftijd30-60+

Meetic

 • Op internet gaat 1 van de 4 nieuwe verhalen over Meetic
 • Honderd evenementen per maand
 • Een klantenservice die goed bereikbaar is
8.5 / 10
[ Onze analyse ]
2'000'000 singles
ideale leeftijd25+

Alle ingrediënten om een serieuze relatie te hebben zijn aanwezig!

Online datingsites geven je de optie om mensen te ontmoeten en te leren kennen die een gelijkaardige levensstijl en dezelfde voorkeuren hebben. Of je nu op zoek bent naar iets casual, een serieuze relatie of gewoon een langdurige vriendschap: serieuze datingsites zijn een heel goede manier om jouw zoektocht te starten. Online datingsites kunnen de focus leggen op een bepaald type van daten of breder gaan in hun interesses afhankelijk van hun stijl, het spreekt dan ook voor zich dat het van belang is voor jou om de juiste site eruit te kiezen die helemaal tegemoet komt aan wat jij wilt. En dat is niet echt gemakkelijk: datingsites zijn nu eenmaal een type website met een ongekende populariteit en hoe begin je er nu in godsnaam aan om de beste site voor jou eruit te halen? Met die vraag in het achterhoofd zijn wij aan de slag gegaan en hebben een ranking opgesteld voor de beste serieuze dating websites in België . Daarbij lag onze focus op websites die als doel hebben langdurige relaties te bekomen. Een serieuze man kan zodoende een single vrouw met serieuze bedoelingen terugvinden en een single vrouw kan met gemak een serieuze man vinden als ze maar de juiste datingsite eruit halen.

Het is daarom ook essentieel om dat profiel aan te maken op de juiste datingsite. De meeste van dit type sites hebben dan wel gelijkaardige eigenschappen en toepassingen maar de manier waarop ze deze gebruiken en de communicatiemiddelen die ze toelaten zijn van groot belang. Deze hebben een niet te onderschatten impact op jouw kansen op succes en plezier. Het is wel belangrijk om in het achterhoofd te houden dat het gros van de websites niet bepaald van de grootste kwaliteit zijn, dat is dan ook de reden dat onze lijst niet exhaustief is maar eerder een representatieve rangorde van de beste serieuze sites in België, de sites die echt erop gericht zijn langdurige relaties te vormen en in stand te houden.

Liefde vinden is een stuk gemakkelijker dankzij onze lijst!

De eerste stap naar het zoeken van de beste datingsite voor jou is al gezet: vanaf je onze rangschikking goed geanalyseerd hebt zal het een stuk simpeler worden om snel liefde te vinden. Alle sites op onze lijst zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben diverse, strikte tests doorlopen. Al deze tests werden anoniem uitgevoerd door ons team van experts om de websites eruit te halen met de beste navigatie, de hoogste kwaliteit aan profielen, de grootste activiteit, de beste reviews en natuurlijk enkel die sites die echt focussen op serieuze relaties. Al deze selectiecriteria zijn aanwezig in onze rangschikkingen. Als je een single vrouw bent op zoek naar die ene speciale man zul je vallen voor een man die een vrouw als jou zoekt. Het is zo simpel als dat. Matchmaking, gelijklopende interesses, communicatie en opwinding: dat zijn de basisregels voor datingsites.

Daarbij hebben we ook extra zorg besteed in het selecteren van websites die de hoogste kwaliteit aan profielen hebben. Dit omdat wij geloven dat een profiel met een hoge kwaliteit zowat het sleutelonderdeel is dat de kwaliteit van een datingsite kan bepalen. Bovendien is het volledig en goed invullen van een profiel ook een betrouwbaar teken aan de wand dat de persoon in kwestie serieuze bedoelingen heeft wat betreft het zoeken van een partner.

Er was ooit een serieuze vrouw op zoek naar een serieuze man

Een single man met serieuze bedoelingen zoekt een single vrouw, man zoekt naar vrouw… dat zijn de vaakst voorkomende zoekopdrachten op het internet van mensen die relaties en romantiek online zoeken. Misschien heb je zelf al eens deze zoektermen of een variant ingegeven en je dat meteen beklaagd: je realiseert je meteen hoe lastig het eigenlijk kan zijn om de echt interessante websites eruit te filteren. Onze rangschikking laat jou toe om exact terug te vinden waar je naar op zoek bent, serieuze websites gespecialiseerd in mensen die op zoek zijn naar singles met dezelfde interesses. Singles die staan te springen om een echte en een mature, langdurige relatie te hebben. Onze rangschikking is door rigoureuze testen opgesteld en wij geloven er dan ook rotsvast in dat ze jou zal helpen in het hele proces. Om het samen te vatten: nu heb jij de volledige controle over hoe je ervoor kiest liefde te vinden. De hedendaagse datingsites zijn ondertussen zo goed ontwikkeld dat ze een krachtige manier van werken hebben gecreëerd die tot op de dag van vandaag reeds miljoenen koppels samen heeft gebracht. Vergeet de vervelende zoektochten op het web en de saaie, vaak regelrecht rampzalige pogingen op diverse datingsites. Om je helemaal goed van dienst te zijn hebben we ook een diepgaande analyse en reviews van elk van de datingsites in onze rangschikking toegevoegd…. Maak gebruik van alles wat tot jouw beschikking staat voor een geïnformeerde en bewuste keuze. We hebben ervaring in de sector en zijn meer dan bereid om die te delen met jou. Daarbij hebben we voor jou ook een blog lopen met gidsen en tips om jou te helpen slagen in de zoektocht naar een serieuze relatie. Eerste dates kunnen binnenkort al een realiteit zijn! Het is aan jou om het te testen en de site te kiezen die jou brengt naar de single vrouw of man waar je naar verlang. Liefde vinden online is niet langer een onmogelijke missie.

Read more
Read less

De beste gerechten voor je eerste date diner

Een bekende gezegde is dat liefde door de maag gaat. Ondanks dat Mexicaans eten altijd wel een goede keuze was voor je eerste date diner, lijkt het er nu op dat de tijden zijn veranderd en dat singles nu liever van andere soorten keukens willen eten. Vermijd exotisch en pittig[...]

Kan je hond jou helpen om een date te scoren? Elite Dating zegt “ja”!

Honden zijn de beste vrienden van een man! Huisdieren zijn loyaal en ontzettend aanhalig. Ze kunnen ook je beste bondgenoot worden wanneer het op datingaankomt. Sterker nog, tegenwoordig vinden veel huisdier-eigenaren de liefde dankzij hun kleine pluizige vriend. Sommige singles ontmoeten mensen wanneer ze hun hond aan het uitlaten zijn[...]

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.