Skip navigation

Kan je hond jou helpen om een date te scoren? Elite Dating zegt “ja”!

Laatste update: May 29, 2019 door Nikolaj

Honden zijn de beste vrienden van een man!

Huisdieren zijn loyaal en ontzettend aanhalig. Ze kunnen ook je beste bondgenoot worden wanneer het op datingaankomt.

Sterker nog, tegenwoordig vinden veel huisdier-eigenaren de liefde dankzij hun kleine pluizige vriend.

Sommige singles ontmoeten mensen wanneer ze hun hond aan het uitlaten zijn in hun buurtpark, terwijl anderen evenementen voor huisdier-eigenaren bezoeken en sociale netwerken en dating apps voor huisdier-liefhebbers gebruiken.

Het hebben van een huisdier vergroot de kans dat je liefde gaat vinden, volgens Elite Dating

Huisdier-eigenaren zijn onweerstaanbaar!

Een recent onderzoek gepubliceerd door eDarling, een van de merken die behoort tot de dating experts achter de populaire datingsite Elite Dating, laat zien hoe belangrijk het is om een huisdier te hebben als je op zoek bent naar een potentiële partner.

Zes op de 10 singles in Elite Dating geloven dat huisdier-eigenaren aantrekkelijker zijn dan mensen die helemaal geen dieren in hun leven hebben.

De reden is simpel: mensen die zorgen voor een huisdier zoals een hond of kat, zijn waarschijnlijk ook meer liefhebbend, volwassener, attent en gevoelig.

Het hebben van een huisdier vraagt veel verantwoordelijkheid. Het is een duidelijk teken dat de persoon echt om anderen geeft.

Dit is een essentiële karaktereigenschap voor veel singles die op zoek zijn naar een potentiële partner.

Bovendien verhoogt het ook je sex appeal. Het hebben van een hond of een ander huisdier kan je kansen vergroten om nieuwe mensen te ontmoeten, zowel online als offline.

Volgens het onderzoek van Elite Dating denkt 77% van de singles dat het makkelijker is om andere singles te ontmoeten als je een dierenliefhebber bent.

Het delen van je interesses of je levensstijl is erg belangrijk als jouw doel is om een date te zoeken of liefde te vinden online.

Evenzo kan worden vastgesteld dat wanneer je zegt dat je van dieren houdt, dit de zoektocht naar een potentiële partner in Elite Dating kan vergemakkelijken.

Vind een date dankzij je hond!

Welke huisdieren zijn het populairst onder singles?

Sommige huisdieren kunnen je helpen een date te scoren en andere huisdieren worden juist jaloers wanneer je meer aandacht schenkt aan je date dan aan hun.

Honden genieten de voorkeur! Wat de Elite Dating gebruikers tenminste betreft.

Puppy’s maken hun eigenaren aantrekkelijker, volgens een onderzoek van de populaire datingsite.

Op de tweede plaats komen katten.

Welke huisdieren zijn het minst geliefd bij singles?

Als je een slang hebt, dan kun je beter twee keer nadenken voordat je dit ongebruikelijke feitje aan je date onthuld.

Ze mogen dan exotisch en fascinerend zijn, maar slangen zijn erg intimiderend en je schrikt er veel mensen mee af.

Veel singles zijn ook bang voor muizen, ratten, varkens, spinnen en andere kleine insecten.

Als je dus een van deze huisdieren hebt, dan heb je minder kans om een date te vinden op een datingsite zoals Elite Dating.

Poseren met je huisdier: de succesvolste profielfoto’s!

Een speciaal persoon online vinden kost tijd.

Om te slagen in je online dating ervaring, zul je aandacht moeten besteden aan elk klein detail van je profiel.

Een goede profielfoto kan andere gebruikers verleiden om jouw volledige beschrijving te lezen en ze ervan overtuigen om jou een privé-bericht te sturen met de intentie om jou in het echt te ontmoeten.

Het is bewezen dat het bijvoegen van een profielfoto waar je met je huisdier op staat, je kansen vergroot om een date te vinden.

Wat moet je vermijden als je een date hebt gekregen dankzij je huisdier?

Mensen haten ultimatums in relaties!

Een date/partner vragen om te kiezen tussen zijn/haar hond (of ander huisdier) en jou is niet het allerbeste idee. Sterker nog, hiermee loop je wellicht kans dat jij de verliezer van het spel zal zijn.

Volgens Elite Dating zegt 80% van de deelnemers dat hun huisdier op nummer 1 komt, dus het is beter om situaties te vermijden waarin je geen optie hebt om te winnen.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.