Skip navigation

be2 Senioren Bericht

Laatste update: February 21, 2024 door Nikolaj

De relatiesite be2 vindt je match op grond van matchmaking en gedeelde interesses. Be2 is gespecialiseerd in serieuze relaties. Gemiddeld zijn leden tussen de 40 en 70 jaar. Toon je ware karakter op be2 om zo de juiste match te vinden. Je hebt toestemming nodig om het volledige profiel van een ander lid te zien. Verzeker dat je eigen profielpagina er interessant uitziet. be2 heeft zo’n 35 miljoen leden wereldwijd.

Be2 Senioren: Hoe werkt het?

Vul de gratis karaktertest in en maak een account aan. Je ziet al snel leuke matches die dezelfde normen en waarden hebben als jij. Je kunt altijd extra informatie toevoegen over wie je bent en wat je zoekt. Ieder lid krijgt een matchingsscore die aangeeft in hoeverre hij/zij bij je past. Een hoog percentage geeft een goede match aan. 

be2 belgie registreer gratis

Belangrijkste kenmerken

Je kunt dankzij de “flirt tool” aan een lid aangeven dat je hem/haar beter wilt leren kennen. Uiteraard is er een zoekveld op de site om de juiste leden te vinden. Er is zelfs een “liefdescoach” aanwezig. Deze kan je tips geven qua verleiding, gespreksstof en houding op be2.be. Inschrijven op be2 kost niets.

Be2 Senioren Prijzen

Abonnement Kosten Kosten per maand
3 maanden 149.70€ 49.90€
6 maanden 179.40€ 29.90€
12 maanden 298.80€ 24.90€

Waarom be2 kiezen?

Als je een betalend lid wordt, krijg je gegarandeerd minstens 10 serieuze contacten. Zijn het er minder, dan verlengt be2 je account gratis! De “vraag raak” tool laat je 5 ontspannen vragen aan leden stellen. Privacy en security zijn gegarandeerd op be2. Deze datingsite is het meest geschikt voor 35-plussers die een liefdespartner zoeken.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.