Skip navigation

Welke criteria zijn gebruikt om de datingsites te beoordelen?

Deze ranglijst van de Best Dating Sites in België biedt informatie over de meest populaire dating websites in België. Zo kun je een goede keuze maken uit de dating website die het meest aan jouw wensen voldoet.

Deze vergelijkingswebsite is het resultaat van een reeks testen dat ons team van expert bij diverse dating websites heeft uitgevoerd.

Hierbij hebben wij diverse dating websites anoniem benaderd om te checken of zij aan onze criteria voldoen.

De datingsites die worden door onze experts getest. Al onze testen worden anoniem uitgevoerd, om zo te kunnen verifiëren dat de websites voldoen aan onze criteria. Onze criteria omvatten het registratieproces, de organisatie, het profiel, de zoekmethoden en tools om contacten te leggen tussen leden.

We beoordelen ook de kosten, databeveiliging, klantenservice, het aantal leden en de gemiddelde leeftijd. We geven speciale aandacht aan gebruiksgemak, originaliteit en de doeltreffendheid van de functies en het koppelen van leden.

We verzamelen al deze kenmerken en verdelen ze onder in vier categorieën: de kwaliteit van de profielen, de doeltreffendheid, de klantenservice en de functies. Dit alles stelt ons in staat om een globaal cijfer te geven, die bepaalt of een datingsite in de rankinglijst verschijnt en op welke positie.

We hebben besloten om de websites die een laag eindcijfer hebben, niet op te nemen in de lijst, waardoor alleen de beste datingsites overblijven.

Onze rankinglijst is voortdurend in ontwikkeling, elke dag testen we nieuwe sites om jou te helpen in je zoektocht. Daarnaast blijven we alert op de goede kwaliteit van de websites die er al zijn.

vergelijken

Waarom kan een ranglijst voor de Best Dating Sites zinvol zijn voor je liefdesleven?

Het aanbod aan dating websites is zo enorm dat het veel tijd kost om de juiste website te vinden. Zo hebben wij al het voorwerk gedaan en de beste websites voor je geselecteerd.

We hebben de diensten van de meest populaire dating websites in België getest Nadat we deze websites met elkaar hebben vergeleken hebben we ranglijst gecreëerd waarin de belangrijkste elementen naar voren komen, zoals abonnementsprijzen, functies en de voor- en nadelen.

Wij bieden tevens beoordelingen voor iedere dating website aan. Daarnaast kun je meer details lezen over hoe je betreffende website moet gebruiken, het type single dat je daar kunt vinden, hoe veilig deze website is, informatie over de beste functies van de website en welke elementen je zelf kunt wijzigen.

Onze doelstelling is niet om je één bepaalde website aan te bieden. Dit kan ook niet want iedere single is verschillend en singles zijn op zoek naar verschillende vormen van relaties.

Onze doelstelling is om jou tijd en geld te laten besparen, door je de belangrijkste informatie over bepaalde dating websites in Nederland te geven, zodat jijzelf gemakkelijk kunt kiezen, welke dating website het beste bij je past.

[Veelgestelde vragen]

Read more
Read less

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.