Skip navigation

Tekenen dat hij de ware is

Laatste update: November 3, 2017

vanaf een jonge leeftijd, wordt je door je familie, de media en onze maatschappij gebombardeerd met het idee dat je je prins op het witte paard moet vinden, zodat jullie nog lang en gelukkig kunnen leven.

Nu je volwassen bent blijkt de realiteit heel anders te zijn dan die kinder (en tiener) droom.

Veel single vrouwen zijn geobsedeerd met het idee dat ze de man van hun dromen moeten vinden, en missen daardoor vaak de kans om een nieuw liefdesverhaal te beginnen met een mogelijke nieuwe partner. Want hoe weet je of de man waar je mee aan het daten bent, ook echt de ware is?

Je denkt de hele tijd aan hem

Wanneer je net aan het daten bent met een nieuwe man, is alles in het begin nog mysterieus. Alles draait om de spanning van het leren kennen van iemand, en de vraag of jullie voor elkaar bestemd zijn.

Wanneer je na een paar dates merkt dat je je niet meer kunt concentreren op een gesprek met een vriend, familielid of collega, omdat je alleen maar aan hem en jullie volgende date kunt denken.

Of wanneer je toekomstplannen aan het maken bent voor jullie twee: dan is dat een duidelijk teken dat hij anders is dan andere mannen, en dat hij wel heel speciaal zou kunnen zijn.

Jullie halen het beste uit elkaar

Het is heel zeldzaam om een connectie te vinden met iemand op alle niveaus.

Wanneer er sprake is van chemie en fysieke aantrekkingskracht tussen jullie twee, maar ook affiniteit, dan hebben jullie meer kans dat jullie relatie kan groeien.

Wanneer je een fysieke, emotionele en intellectuele connectie hebt, dan is het makkelijker om je partner te begrijpen, waardoor jullie het beste uit elkaar kunnen halen!

Als jullie een situatie hebben meegemaakt waarin jullie als koppel moesten samenwerken, en in staat waren om samen de klus te klaren, dan betekent dat dat jullie een geweldig team zijn. Dat is een belangrijk teken dat aangeeft dat jullie een gezonde relatie hebben.

Er is sprake van vertrouwen, en jullie communiceren makkelijk met elkaar

Je Mr. Right moet iemand zijn die, naast een geweldige geliefde, ook een goede vriend is. Hij is je beste vriend.

Wanneer je de man waarmee je aan het daten bent vertrouwt, je niet schaamt om je angsten en geheimen met elkaar te delen, en hij attent genoeg is om met deze persoonlijke dingen om te gaan,

dan is dat een teken dat hij je ontzettend leuk vindt!

Jullie delen dezelfde normen, waarden en interesses

Het delen van dezelfde passies en doelen is essentieel om een relatie te laten werken.

Wanneer hij dezelfde levensvisie heeft en jullie dezelfde relatiedoelen delen, dan zijn jullie perfect voor elkaar!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.