Skip navigation

Een regenachtige date? Een geweldige date!

Laatste update: November 3, 2017

Vandaag heb je een afspraakje met – wellicht – je zielsverwant, en…? Het regent… geen nood! Ook al wordt er volop regen verwacht, je date hoeft niet in het water te vallen. Hier een paar tips…

Wil je afspreken op een gezellig, ietwat drukke plek en vrees je dat jullie met dit weer als enigen in een leeg café zullen zitten: bezoek een overdekte markt, daar is het altijd gezellig! Bovendien zijn het levendige plaatsen met veel lokale handelaren, allerlei kraampjes, kortom plekken die genoeg aanleiding tot gesprek geven.

Weerhoudt de regen jullie ervan om naar een restaurant te gaan? Stel voor om thuis te koken, het is de uitgelezen kans om je vaardigheden als keukenprins(es) te etaleren! Het schijnt dat de kortste weg naar een mans hart via de maag loopt, dames… En heren, een man die zijn mannetje staat in de keuken is enorm sexy!

Een andere beproefd idee (overigens niet alleen bij regenachtig weer) zijn spelletjes zoals kaart- en bordspellen, etc. Het spelelement zorgt voor spanning en competitie en zorgt voor een leuke sfeer. Bovendien kunnen jullie de regels van het spel naar eigen wens aanpassen: een perfecte manier om de humor van je partner te testen!

Jullie geplande picknick in het park valt letterlijk in het water… Bezoek eens een lokale toeristische attractie! Bijvoorbeeld een tentoonstelling of een historisch monument!

We zullen niet ontkennen dat het met regenachtig weer moeilijker is om iets leuks te doen tijdens je date, maar laat het weer je date niet verpesten. Wees zelfverzekerd en zeg je afspraakje niet af omwille van een paar spatjes water!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.