Skip navigation

Hoe combineer je sport en een relatie ?

Laatste update: November 3, 2017

Leef je voor je handbaltrainingen en je avondjes uit met je (overigens voornamelijk mannelijke) vrienden en verlies je de hoop een vrouw te vinden die je passie en je tijdsindeling snapt… Geen zorgen, we hebben de oplossing!

“Compromissen sluiten” is een vaak terugkomende zin in relatiecrisissen. Voor sommigen kan sport een dermate grote invloed op hun levenswijze hebben dat het bijna niet lukt om het te combineren met een relatie.

Voor deze adrenalineverslaafden bestaan er sites zoals Run2meet. Dankzij deze sites kun je samen sporten, en wie weet nog meer! Een hardlooppartner of een tennismaatje vinden? Dat is voortaan heel eenvoudig! Dit slimme principe stelt je in staat om zowel samen, in een gezellige sfeer, te sporten én mensen te leren kennen die op dezelfde golflengte zitten. Een partner vinden die je sportieve inspanningen waardeert en je zelfs aanmoedigt jezelf te overtreffen, dat moet de droom zijn van iedere sportieveling die er moe van wordt dat hij steeds zijn trainingen en zijn drang om fit te blijven moet verantwoorden!

Thematische datingsites worden steeds populairder en dat is niet voor niets: singles samenbrengen die al een gemeenschappelijke interesse hebben vergroot alleen maar de kans op succes. Dates waarbij je met z’n tweeën uit eten gaat kennen we nu wel, probeer eens een andere aanpak en ga samen een rondje hardlopen in het park!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.