Skip navigation

Vrouwelijke verleidingstechnieken op datingsites

Laatste update: January 13, 2016

Tegenwoordig is het bezoeken van een datingsite geen taboe meer. Alleenstaande mannen en vrouwen, en zelfs koppels, loggen in op internet om kennis te maken of contacten te zoeken. Het eenvoudige plezier om te verleiden, de zin om zijn sexappeal te testen, of een echte zoektocht naar een soulmate: vrouwen zijn meer en meer in de neiging om op internet te verleiden. Hun belangrijkste motivatie? Het veilige aspect van verleiden en zich laten verleiden achter de PC. Zelfs al gaan sommigen onder hen niet verder dan wat virtuele flirts, toch zijn er velen die niet wachten op de prins op het witte paard, maar zelf de zaken in handen nemen. Het verleiden van een man via een datingsite laat de vrouwen toe om zich toe te spitsen op wat ze zoeken: een flirt? Een ruimdenkend avontuur? Of de grote liefde…

De vrouwelijke versie van het online verleiden

Het benaderen van een man via internet is een hele kunst, zeker als het gaat om een ernstige relatie. De modepopjes klagen dat men ze enkel maar contacteert omwille van hun uiterlijk, de meer bescheiden vrouwen hebben het moeilijk om zich te laten kennen, en diegenen die er niet in slagen zich te onderscheiden, zullen waarschijnlijk nooit het niveau van hun fantasmes bereiken. Om niet als een gemakkelijke prooi zonder liefde en tederheid beschouwd te worden, is het noodzakelijk een verleidelijke houding aan te nemen zonder echter te vervallen in het stereotype van femme fatale. Het grootste deel van de mannen hebben altijd de neiging om vrouwen te selecteren op hun uiterlijk. Maar dat is niet het enige! Vrouwen maken ook vaak de fout, als het om zichzelf gaat, om een veel te sexy profiel te maken. Zij trekken dus niet altijd het type mannen aan die ze hopen te vinden. Een man verleiden met haar uiterlijk staat garant voor een uitpuilende mailbox vol pikante voorstellen. In tegenstelling hieraan zal een vrouw met een eenvoudige en klassevolle houding een ernstig profiel inspireren. Vrouwen kunnen artiesten zijn in verleiding en ze onthullen niet meer dan dat ze nodig vinden bij de contactname. Zij zijn erop voorbereid dat de man de zoektocht leidt, om op die manier een oordeel te vellen over zijn interesse in hen.

De beste middelen om een man online te verleiden

De eerste indruk is belangrijk, zowel in een echte als in een virtuele ontmoeting. Op internet echter zal u door het vinden van de geschikte haak de geschikte kandidaat aan uw lijn krijgen en zal u hem kunnen laten toehappen! Het beloven van rozengeur en maneschijn is uit den boze, evenals vulgariteit. Een enquête gehouden op de datingsite Badoo.com onthult dat de meeste verleidingsmethodes van de vrouwen komen uit films en TV-series. Krijgen zij bij mannen effect? Waarschijnlijk… Als u wil spelen met originaliteit, kan u dus kiezen voor een verleiding met een hollywood-sausje er overheen.

Veel vrouwen zijn verlegen en maken zich zorgen over hun capaciteiten om een man online te verleiden. Nochtans kan in werkelijkheid de verlegenheid een perfect pluspunt zijn voor verleiding. Zoals Meetic het beschrijft in zijn publiciteitscampagnes, zijn onze kleine manies en onze grootste fouten soms onze grootste wapens om te verleiden!

De mannen begrijpen om ze beter te verleiden

De beste manier om een man online te verleiden, is zijn echte motivaties te kennen. Alle mannen zijn verschillend. Sommigen jagen enkel een avontuur na terwijl anderen een stabiele relatie zoeken. Vrouwen die teleurgesteld zijn in mannen, en zij zijn talrijk, hebben teveel de neiging om zich achter dit excuus te verstoppen. Een man heeft het recht om te bewijzen dat hij anders is. Geef hem dan ook de kans om uw aarzelingen te overstijgen. Vrouwen hebben nog altijd veel vooroordelen over de mannelijke psychologie, zeker op datingsites. Het beeld van een one night stand is nog altijd een cliché dat er moeilijk uit te krijgen is. Nochtans onthult een enquête door een ernstige datingsite gedaan dat 78% van de ingeschreven mannen een relatie op lange termijn zoeken. Vrouwen, ga dus met vertrouwen op internet op zoek naar de man van uw dromen, want met meer dan 5 miljoen gebruikers, zal u zeker meer kans hebben om hem via een datingsite te vinden dan op de hoek van uw straat. Dat staat mathematisch vast.

Learn more about "Een man verleiden via een dating site"

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.