Skip navigation

serieuze relatie

Laatste update: January 13, 2016

Tussen de vele online dating websites, zijn het de serieuze en professionele sites die de hoogste succesratio kunnen voorleggen. Deze websites vullen de behoeften in van moderne mannen en vrouwen die hun blik op de toekomst hebben gericht en op zoek gaan naar een liefdesleven. Zelfs de eeuwige vrijgezel en flierefluiter komt uiteindelijk in rustige wateren terecht en waardoor het vooruitzicht van een vaste relatie heel aantrekkelijk wordt. In de drukte van het moderne leven worden online dating sites plots heel aantrekkelijk wanneer velen onder ons op zoek gaan naar Mr. of Mrs. Right.

Kan ik mijn soulmate echt online vinden?

De kans is groot dat je de liefde van je leven tegenkomt op een avondje uit met vrienden. De werkomgeving is een andere hot spot, maar daar is het niet altijd even evident om ‘business en pleasure’ te mixen. Om je dating potentieel te vergroten, moet je je kennissenkring uitbreiden.

Professionele dating sites zijn specifiek ontwikkeld om vrouwen en mannen samen te brengen en zijn absoluut de moeite waard om in te investeren. Als we even bekijken hoeveel tijd we al besteden aan tweeten, liken en delen op sociale media platformen, zou het idee van online dating niet vreemd meer mogen klinken.

Welk type van site moet ik kiezen om serieuze dates te vinden?

Wanneer men kijkt naar de professionele dating sites, zijn er manieren om de juiste site te selecteren, zodat de zoektocht naar liefde een heel pak gemakkelijker wordt. Sommige sites zijn gespecialiseerd in high end klanten, of richten zich op bepaalde elites, terwijl andere zich richten op een regio, religieuze overtuiging of bevolkingsgroep.

Je juiste site kiezen hangt af van je specifieke behoeften en verwachtingen. Vele dating sites leggen de nadruk op compatibiliteitscores om zeker te zijn van succesvolle matches. Neem je tijd om wat onderzoek te doen, en kies de site dat op jou maat is gemaakt voor je specifieke noden en verwachtingen. Online dating sites die over gedetailleerde vragenlijsten over je levensstijl en persoonlijkheid beschikken, hanteren meestal een meer professionele aanpak.

Wat mag ik verwachten van een professionele dating site?

De meeste mensen verwachten dat de liefde van hun leven plots uit de lucht valt. Ze houden bovendien vast aan onrealistische en rigide ideeën wat de ideale partner moet zijn. Je zal Prins Charming (of Prinses Perfect) niet vinden op dating sites. Sprookjes bestaan alleen in films en boeken. Langs de andere kant, gewone mannen en vrouwen die positief, eerlijk en emotioneel intelligent kijken naar de liefde en de zoektocht daarnaar, kunnen online een partner vinden. Meer en meer mensen trouwen, starten een familie en vinden een langdurige liefdesrelatie via online dating sites.

Vrouwen in het bijzonder staan een beetje weigerachtig tegenover datingsites, ze hebben het gevoel dat het een plek is waar roofdieren uithangen, op zoek naar hun volgende prooi. Virtuele chat rooms hebben ook geen best imago, het zijn vooral vrouwen die klagen over de mannen in deze chats en de spelletjes die ze spelen. Vandaag zijn dating sites professionele, goed geleide ondernemingen, waar enkele serieuze kandidaten zich kunnen registreren.

Mannen zijn minder geneigd om zich te registreren en statistieken suggereren dat er in de online databases twee vrouwen voor elke man aanwezig zijn. Deze statistiek is echter niet correct. Het is wel waar dat vrouwen over het algemeen iets minder keuze hebben op dating sites, maar dit heeft vooral te maken met de idee die we nog steeds hebben dat de man achter de vrouw moet gaan. Vrouwen houden er nog steeds van om verleid te worden, en verkiezen charmante mannen die achter hen aan gaan. Het is algemeen geweten dat er duizenden vrouwen online dating services gebruiken, maar laat ons niet vergeten dat mannen dat ook doen. Ze houden er alleen niet van om ermee naar buiten te komen. Mannen én vrouwen hebben de ware bedoeling om een serieuze relatie te zoeken en uit te bouwen, en zowel mannen én vrouwen moeten leren geduld én doorzettingsvermogen te hebben.

Learn more about online dating

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.