Skip navigation

Hoe krijgt u een man verliefd via een dating site?

Laatste update: January 13, 2016

Zich wenden tot een online dating site om liefde te vinden ontstaat doordat men geconfronteerd wordt met de pijnlijke constatering dat het steeds moeilijker wordt om mensen te ontmoeten zonder de digitale doos. Veel vrouwen, die hun eigenschappen in de strijd gooien om een man op een dating site te verleiden, zijn echter terughoudend om de sprong te wagen vanwege faalangst. Maar het maken van contact via het internet heeft voordeel voor de remmingen van de meer timide personen … Wilt u het hart van een man doen overslaan, onthul dan uw persoonlijkheid en vooral… uw charme!

Hou de aandacht van de man vast met een oprecht profiel

Het eerste wat de bezoekers van een site op uw profiel zien is uw foto en vervolgens uw beschrijving. De belangrijkste regels van verleiding blijven onfeilbaar: u moet uw best doen om zich te presenteren en niet bedriegen. Uiteraard zal iedere onregelmatigheid altijd op een dag worden ontdekt en u wilt waarschijnlijk niet dat uw potentiële geliefde teleurgesteld wordt omdat u in eerste instantie had gelogen over uw lengte, kleur van uw ogen, uw leeftijd of zelfs uw interesses!

Wat uw foto betreft, zult u uw complexen onder ogen moeten zien en uw beste foto presenteren zonder te retoucheren! Kies een recente foto. Schrijf ook uw beschrijving vanuit het hart. Blijf authentiek en onthul (een aantal) van uw geheimen om nieuwsgierigheid te wekken. Mannen hebben geen tijd om stil te staan bij een profiel dat onoprechtheid uitstraalt. Degenen die wat ernstiger zijn besteden veel aandacht aan details, mis de kans niet om ook een aantal humoristische kanttekeningen te maken, dit is altijd een succesvol handelsmerk in online dating, omdat het helpt het ijs snel te breken.

Verleid via de chat op een online dating site

De chat is de makkelijkste manier om een man die u bevalt te benaderen en voor een spontaan gesprek. Het gesprek dat op de chat begint speelt een zeer belangrijke rol in online verleiding omdat u de ander moet verleiden met woorden. Als u de eerste stap neemt, verlies dan niet te veel tijd aan banaliteiten en probeer snel gemeenschappelijke gespreksonderwerpen te vinden en maak uw interesses kenbaar, of nog directer, de redenen waarom u hem schrijft (u bevindt zich dan snel in de sfeer van verleiding).

U wordt geacht om te praten over uzelf, uw passies en andere onderwerpen die u persoonlijk betreffen. Verban de term “weet niet” uit uw vocabulaire: niets is dodelijker voor de liefde dan totale besluiteloosheid … Besteed aandacht aan uw spelling, vermijd sms-taal die geassocieerd wordt met nutteloze gesprekken die geen toekomst hebben.

Knappe mannen hebben vaak een gevoel voor humor en houden ervan om te communiceren met mensen die ze laten lachen! Houdt u ook van lachen? Dan is het goed, liefde is een gelukkig onderwerp dat het verdient om met een glimlach te worden benaderd.

Onthul uw gevoelens met subtiliteit

Het lijkt erop dat u eindelijk op een zeldzame parel bent gestuit. Een aantal weken contact via de chat en video-chat heeft u ervan overtuigd dat dit de persoon is die u zoekt en u overweegt een relatie met elkaar. Dit is het moment om de aantrekkingskracht van deze man voor u te versterken voor uw eerste afspraak. In het comfort van een virtuele verleiding achter een scherm, zult u zich snel een beeld vormen van de echte ontmoeting. Hoe gaat u om met stress? Hoe zorgt u ervoor dat hij voor u valt? Wees gerust, jullie hebben al veel besproken en als de man van uw dromen toestemt om u te ontmoeten is dat omdat ook hij het virtuele wilde verlaten om deze relatie een kans te geven. Draag op die bewuste dag een outfit die uw waarde benadrukt maar vooral waarin u zich goed voelt. U zult zich onweerstaanbaar en vol vertrouwen voelen, klaar voor de start van de avontuur van uw leven!

Dit moment zal magisch zijn omdat u zijn echte stem kunt horen, de schittering in zijn ogen zien, u kan verheugen op het trillen van een eerste fysieke aanraking. Niettemin, het kan ook zijn dat u ontdekt dat u en de ander niet voor elkaar gemaakt zijn, omdat de klik in het in het echte leven ontbreekt … Dit hoort bij de typische onzekerheden van online dating, maar is het proberen waard, toch?

Learn more about "Een man verleiden via een dating site"

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.