Skip navigation

Hoe kan u een ernstige dame ontmoeten via een datingsite?

Laatste update: January 13, 2016

Tegenwoordig wordt het vinden van de ideale partner via internet beschouwd als de ideale oplossing, zowel door de langdurige vrijgezellen als door de pas gescheiden personen. Een hele hoop datingsites hebben de laatste jaren het licht gezien. Zij beloven alle een ernstige ontmoeting. Dit gebeurt dank zij de zoekfilters en het matchen is gebaseerd op interessegebieden. In werkelijkheid is het vinden van een vrouw via internet een speld zoeken in een hooiberg: er is geduld nodig, een zekere dosis geluk en het kan alle kanten op!

De ware liefde vinden via datingsites is mogelijk

Bepaalde profielen lijken te mooi om maar te zijn, en terecht! Men moet eerlijk zijn: bijgewerkte fotomodellen van minder dan 25 jaar die een man zoeken op een datingsite bestaan niet (of tenminste heel uitzonderlijk). Bekijk het profiel van de dames zorgvuldig: als het goed ingevuld is, kan het gedetailleerde en nuttige informatie bevatten waar u iets aan heeft. Onderscheid altijd kwaliteit en kwantiteit als het om contact gaat met leden van de site. Probeer uw verwachtingen zo duidelijk mogelijk te stellen om alle verwarring te beperken.

Neem het risico om te kiezen voor betalende sites: zij bieden service van hoge kwaliteit aan bij het voorselecteren van de profielen die bij u passen. Ze engageren zich ook om valse profielen te verbannen. U verhoogt daarmee ook de kans om een vrouw te vinden die zelf ook ernstig wil investeren in een relatie. Eigenlijk strookt gratis niet met kwaliteit in het domein van ontmoetingen!

Profielen filteren en ernstige vrouwen identificeren

Ga ervan uit dat u de tijd niet zal hebben om alle berichten te beantwoorden. De vrouwen die een ernstige relatie zoeken, filteren de personen die ingeschreven zijn. U moet als volgt doen: blijf uzelf, wees eerlijk met uzelf en weerhoudt enkel de profielen die enkel reëel met u kunnen overeenkomen. Zie dus af van profielen van gefotoshopte barbies, geobsedeerd door selfies met een poezensnoetje, of vol van sms-taal. Concentreer u op de personen die u aantrekken en waarmee u affiniteit zou kunnen hebben. Merk op dat uw gemeenschappelijke punten u zullen helpen bij het aangaan van een gesprek op een natuurlijke manier.

Verzorg uw profiel om een ernstige partner aan te trekken

Het is aangeraden uw profiel te verzorgen en op die manier een aantal duidelijke elementen naar voor te brengen die het voor een potentiële partner mogelijk maken u beter de leren kennen. Stel, indien de site het toelaat, een tekst op om uzelf voor te stellen. U beschrijving moet prettig zijn om te lezen, zonder schrijffouten. Ernstige vrouwen zullen u beoordelen op het niveau van hetgeen ze op uw profiel zullen lezen. Vele sites stellen rubrieken voor om uw interessegebieden aan te duiden: vul deze in detail in. Hoe meer informatie u toevoegt, hoe meer u aan uw bezoekers toont dat u een gemotiveerde vrijgezel bent die actief is op de site. Een half ingevuld profiel zal veel minder succes hebben, en dan spreken we nog niet van profielen zonder foto!

Als de datingsite u een persoonlijkheidstest voorstelt, aarzel niet deze in alle eerlijkheid in te vullen. De resultaten zullen u in alle vertrouwelijkheid toegestuurd worden. Uw antwoorden zullen vervolgens gebruikt worden via een algoritme van berekening om u te helpen die vrouw te vinden die het meest overeenkomt met uw karaktereigenschappen en uw wensen van wie u zoekt. Deze stap die vaak veel energie vraagt, zal u toch veel tijd besparen en kan hoogstwaarschijnlijk uw kansen op het vinden van een ernstige vrouw enorm verhogen.

Learn more about "serieuze relatie"

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.