Skip navigation

Parship 50+ Bericht

Laatste update: February 21, 2024 door Nikolaj

Parship is een relatiesite die zich onderscheidt van anderen door haar integere, serieuze en betrouwbare werkwijze. Parship is een van de eerste datingsites met een unieke persoonlijkheidstest.

Deze test zorgt ervoor dat op zeer zorgvuldige wijze “matches” tussen de juiste personen tot stand komen. Eén op de drie singles bij Parship vindt zijn of haar droompartner, dankzij de matching op basis van die test!

Parship is al sinds 2005 actief in België.

Parship Senioren: Hoe werkt het?

Als je je aanmeldt, doe je meteen een uitgebreide persoonlijkheidstest. Op basis van je antwoorden evalueert Parship een aantal persoonlijkheidskenmerken die belangrijk zijn in een relatie. Vervolgens stelt PARSHIP je andere singles voor, die het beste bij je passen op basis van overeenkomsten en verschillen in jullie persoonlijkheden. Zo weet je zeker dat de ander écht bij je past!

>> Registreer je nu hier voor Parship Senioren, helemaal GRATIS! <<

Belangrijkste kenmerken

Het datinglandschap kent natuurlijk vele datingsites. Hoe steekt Parship daar boven uit? Naast de persoonlijkheidstest, biedt Parship je ook de mogelijkheid je zoekcriteria helemaal zelf in te vullen. Dat kan niet bij andere datingsites. Ook staat privacy hoog in het vaandel bij Parship. Je bepaalt helemaal zelf wie jouw foto ziet; tot die tijd maakt PARSHIP je foto wazig. Zelf de touwtjes in handen dus!

Zowel de inschrijving als de persoonlijkheidstest zijn volledig gratis. Neem een Premium-lidmaatschap als je van de volledige features van de website wilt gebruikmaken. Parship is overigens meer dan alleen een datingsite. Ze geven je ook allerlei adviezen om jouw dating avontuur zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met hun jarenlange ervaring kunnen ze tips geven over bijvoorbeeld contacten leggen of je eerste date!

Parship Senioren Prijzen

Abonnement Kosten Kosten per maand
6 maanden 239.40€ 39.90€
12 maanden 298.00€ 24.83€
24 maanden 477.60€ 19.90€

Waarom Parship kiezen ?

Als je op zoek bent naar een serieuze relatie en bereid bent wat tijd in de uitgebreide persoonlijkheidstest te steken, dan is Parship wat voor jou. Dankzij het matching systeem zie je alleen partners die goed passen bij jouw persoonlijkheid. Hierdoor zul je veel tijd besparen en snel een lange én serieuze relatie kunnen vinden.

Ook een prettig gevoel: Profielen worden handmatig gecontroleerd om zo de kwaliteit te waarborgen. Voor jou betekent dit online dating met een gerust hart!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.