Skip navigation

Zorg dat je online dates een succes worden

Laatste update: October 12, 2015

Er zijn een aantal essentiële dating tips die je nodig hebt om het meeste succes uit online dating websites te halen, of je ze nu gebruikt om een serieuze relatie te vinden of gewoon op zoek bent naar een spannende nacht. Naast je persoonlijke betrokkenheid en de tijd die je in verschillende websites steekt (die ervoor zorgen dat je succeskansen exponentieel verhogen), is het belangrijk om rekening te houden met een aantal gedragscodes en bepaalde fouten die je moet vermijden om je doel snel te kunnen bereiken. Om ervoor te zorgen dat je de beste methode gebruikt, hebben we wat persoonlijk advies voor je die je kan helpen met het schrijven van je advertenties, het kiezen van je foto en je bijnaam om de juiste aandacht te trekken voor jouw online profiel.

Wees zorgvuldig in het maken van je online profiel

Voor elke website waar je je registreert moet je een profiel creëren en dat is meer dan alleen je e-mail adres invullen en een bijnaam kiezen! Jouw profiel is de sleutel in het winnen van het hart van je toekomstige partner(s) of om ze het bed in te krijgen. Hier moet je je op richten wanneer je een campagne start om liefde online te vinden. Het is heel erg belangrijk om goede aandacht te schenken aan hoe je jezelf presenteert op een dating website, van je profiel foto tot je gebruikersnaam en beschrijving toe.

Ga niet overboord met virtuele communicatie

Diegenen die serieus op zoek zijn naar liefde via het online netwerk, maken soms de fout dat ze verdwaald raken in elektronische uitwisselingen, van smsjes tot Tweets en Facebook berichten toe. Deze zeggen niets over iemands echte gevoelens en karakter. Helemaal niets kan de plaats innemen van echte verbale communicatie, maar contact via sociale netwerken kan erg misleidend zijn, omdat het een vals gevoel van intimiteit creëert. Je kunt alleen maar iemand echt leren kennen door tijd met diegene door te brengen en ervaringen met elkaar te delen.

Een vloedgolf aan smsjes is geen goede manier om een liefdesrelatie te beginnen. Wanneer je echt wilt weten hoe succesvol een potentiële relatie kan zijn, dan ben je het beste af met een eerste date. Een online ontmoeting is alleen maar het begin van het echte proces om elkaar te ontmoeten, het is er geen vervanging voor.

Wees attent

In onze moderne wereld, waar alles sneller en sneller lijkt te gaan, hebben sommige mensen het idee dat relaties “direct” ontstaan en zullen ze proberen om deze zeer snel te laten groeien en ontwikkelen. Dit is een veelgemaakte fout, omdat relaties die te snel groeien erg fragiel kunnen zijn. Relaties worden opgebouwd over een lange periode en, voor het perfecte online dating resultaat, moet je geduldig zijn en betrokken bij het hele proces blijven. Wanneer je in contact bent met iemand die je leuk vindt, geef diegene dan je volle aandacht en zorg ervoor dat je de basis legt voor een sterke relatie.

  • Om het vrijgezellenleven achter zich te laten, gaan veel mensen naar online dating websites om liefde te vinden, waarvoor een je een relevante advertentie moet maken om de juiste andere vrijgezellen online aan te kunnen trekken.
  • Elke vrijgezel die een online dating campagne opstart, moet zijn of haar profielfoto zeer zorgvuldig kiezen, aangezien een afbeelding meer zegt dan duizend woorden.
  • Er zijn gratis websites en betaalde websites voor online dating voor zowel serieuze als lossere zoektochten naar dates. Kies de website die het beste bij jouw wensen aansluit, afhankelijk van het soort relatie waar je naar op zoek bent.
  • Een ander belangrijk punt om rekening mee te houden, zeker wanneer je dit voor het eerst doet, is om bewust te zijn van alle risico’s die sommige dating sites kunnen hebben. Wees er zeker van dat je online dating oplichterij vermijdt.
  • Elke deel van je profiel moet je erg serieus nemen als je wilt dat je online ontmoetingen een realiteit worden, zodat je die prachtige eerste echte date te pakken krijgt!

Learn more about "Online dating tips"

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.