Skip navigation

Zoosk

Laatste update: September 20, 2019 door Nikolaj

Zoosk.be heeft het concept van “social dating” uitgevonden. Het is niet zomaar een relatiesite. Het is tevens een sociaal netwerk. Het is eenvoudig leden te leren kennen. Je schrijft je in via Facebook, Google Plus, of met je emailadres. Als je kiest in te schrijven via een van de genoemde sociale netwerken, dan kan Zoosk heel snel geschikte matches voor je vinden. Het feit dat Zoosk Facebook met daten combineert, maakt dat het een ontspannen, speelse ervaring is. Het gaat om het leren kennen van nieuwe mensen.

Of het nu om een vriendschap gaat, of een relatie. Iedereen kan zich inschrijven. Daten is niet verplicht maar wel makkelijk mogelijk! Zoosk.be matcht je met anderen op basis van gedrag. De site weet precies welke profielen je al eens bezocht hebt en welke zoekopdrachten je hebt gedaan. Vervolgens stelt Zoosk je voor aan mensen die bij je passen op basis van deze gegevens. Ze noemen dit “behavioural match making”. Geen lange enquetes over wat je leuk vindt of over je persoonlijkheid. Zoosk blijft leren van jouw gedrag op de site, en verbetert de resultaten steeds verder.

Zoosk Senioren: Hoe werkt het?

Het is erg snel om je in te schrijven op Zoosk. Maak je datingprofiel aan via Facebook of met je emailadres en vul zoveel of weinig info in als je prettig vindt. Het is mogelijk later meer informatie in te vullen. Zo kun je binnen enkele minuten beginnen met daten. Als je wil kun je een compatability test invullen maar dit is niet verplicht. De matching tool gebruikt die informatie en je klikgedrag om geschikte matches voor je te vinden. Zoosk is tegelijkertijd een relatiesite en een sociaal netwerk. Je kunt eenvoudig leden in de buurt zoeken. Virtuele knipogen en cadeaus helpen je om met leden te flirten. Dit alles is gratis. Als je echter wilt weten wie je profiel heeft bezocht en als je met anderen wilt communiceren, dan dien je te betalen (al voor 14,95€ per maand).

 zoosk belgie

Belangrijkste kenmerken

Je kunt communiceren met andere leden door:

  •  Zoekopdrachten
  • Kies een match via de behavioral matching tool
  • Het spel genaamd de profiel carroussel.
  • Als je een betalend lid bent is er zelfs een video chat.
  • De Zoosk Scientific Matchmaking Service™: iedere dag een nieuwe match op grond van je gedrag op de site of in de app. Zoosk verfijnt steeds de resultaten.
  • Synchroniseer jouw Zoosk lidmaatschap met Facebook en vind je vrienden op Zoosk.

Zoosk vindt veiligheid en privacy erg belangrijk. Nieuwe leden worden gecontroleerd en je persoonlijke informatie is gecodeerd. 

Zoosk Senioren Prijzen

Abonnement Kosten Kosten per maand
1 maand 30.24€ 30.24€
3 maanden 63.50€ 21.17€
6 maanden 90.71€ 15.12€

Zoosk Ervaringen: Onze mening

We vinden Zoosk indrukwekkend. Zoosk is erg vernieuwend in online dating. Dankzij het gedragsalgoritme is Zoosk volledig anders dan alle andere relatiesites. De site benadrukt de sociale kant van daten. Het is dan ook erg leuk in gebruik. Wil je je Facebook of Google+ account niet gebruiken en anoniem blijven? Gebruik dan een emailadres voor registratie. Je kunt een soort advertentie plaatsen tegen een kleine vergoeding, waardoor je profiel extra gepromoot wordt. Je ziet alle updates van je netwerk op je homepage. Zoosk heeft tevens een geweldige app en is te gebruiken op smartphones, tablets evenals je computer. De Zoosk apps bestaan voor Facebook, iOS en Android. Ze communiceren en synchroniseren met elkaar. Kies voor Zoosk als je van snelheid en web 2.0 datingsites houdt!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.