Skip navigation

Match4Me

Laatste update: November 21, 2017 door Nikolaj

 

Overzicht

Match4me is van oorsprong Nederlands. Deze datingsite groeit snel in populariteit en bestaat daarom nu tevens in Vlaanderen en Zweden. Je vindt er nu al duizenden actieve leden. De site richt zich op hogeropgeleiden. De originele functionaliteiten zullen je verrassen. Je kunt veilig nieuwe mensen leren kennen op Match4me.be. De site heeft het keurmerk veilig daten en het Safeshops keurmerk.

 

Hoe werkt het

Een account is gratis en het daten ook! Het is mogelijk nieuwe vriendschappen, een liefdesrelatie of simpele flirt op te doen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om contact te leggen. Er is een blog (Things 2 Share) voor ieder lid, zodat je ziet wat anderen bezig houdt. Je kunt zelf een blog bijhouden. Zo leren anderen je snel kennen. Het is mogelijk evenementen in kleine groepjes te organiseren via een oproep. Een diner of een borrel of een andere activiteit! De basisfuncties zijn gratis. Wil je de volledige site gebruiken, neem dan een premium account. Je kunt dan veilig chatten met andere leden, lange mails sturen, speeddate avonden bijwonen, etc.

 

Waarom Match4me kiezen ?

Match4me is uitstekend voor hogeropgeleiden die goedkoop of gratis mensen willen leren kennen op internet. Deze relatiesite is merendeels bedoeld voor serieus daten. Je kunt relatief veel met een gratis account: 10 interesseberichten per dag versturen, onbeperkt berichten ontvangen, 5 foto’s plaatsen. Wil je meer interactie of bijvoorbeeld live chatten, dan dien je een betalende account te nemen.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.