Skip navigation

EliteDating Senioren Bericht

Laatste update: January 30, 2020 door Nikolaj

EliteDating is een datingwebsite gericht op singles die op zoek zijn naar liefdevolle, lange termijn relaties. Met verschillende miljoenen leden uit een twintigtal landen, is EliteDating een echte referentie voor volwassen mensen met een veeleisende baan en privéleven. De 45-plussers waarderen EliteDating vooral voor de kwaliteit en de degelijkheid van de services en van de voorgestelde ontmoetingen.

EliteDating: Hoe werkt het?

Bij uw inschrijving dient u een diepgaande persoonlijkheidstest in te vullen. Deze werd ontwikkeld door EliteDating, en het duurt ongeveer 20 minuten om deze te vervolledigen. In totaal worden er 200 vragen gesteld. De tijd die u investeert in uw inschrijving garandeert daarna kwalitatieve resultaten. Dankzij uw antwoorden en de zoekcriteria die u heeft ingegeven, kan EliteDating kandidaten identificeren die ouder zijn dan 40 jaar en die compatibel zijn met u. Wij brengen u zo in contact met personen die het best bij u passen. Uw gratis inschrijving bij EliteDating geeft u niet alleen toegang tot de persoonlijkheidstest, u verkrijgt ook de resultaten. U kan bovendien gratis de website bezoeken, maar om van al onze services te genieten, raden wij u aan om in te schrijven op een Premium abonnementsformule.

elitedating senioren registreer gratis

De belangrijkste functies

Na uw inschrijving heeft u toegang tot uw psychologisch profiel en tot de eerste profielen van andere leden die compatibel met u zijn. EliteDating biedt u bovendien verschillende diensten aan. De functie ‘leren kennen’ bijvoorbeeld, wordt bijzonder gewaardeerd. Deze functie stelt u in staat om uzelf en anderen, stap voor stap, te leren kennen via verschillende vragenlijsten die u worden toegezonden. U kiest hiervoor tussen verschillende suggesties die u worden aangeboden. Het is een aangename en efficiënte manier om uw toekomstige partner te identificeren en te selecteren. Ons service departement staat ter beschikking mocht u vragen hebben. U beschikt ook over een e-mailadres om te communiceren met de klantendienst van EliteDating.

Elke nieuw lid wordt door ons manueel gecontroleerd en gevalideerd, dit zorgt ervoor dat we geen valse profielen tussen ons ledenbestand hebben. Onze kwaliteit is de eerste waarde waarnaar wij bij EliteDating streven. Noteer ook dat onze website nu ook aangepast is voor mobiele apparaten. Al de applicaties van onze website zijn nu ook ter beschikking voor uw mobiel apparaat.

EliteDating Senioren Prijzen

Abonnement Kosten Kosten per maand
3 maanden 179.70€ 59.90€
6 maanden 269.40€ 44.90€
12 maanden 418.80€ 34.90 €

Klantenservice en veiligheid

De website van EliteDating is volledig beveiligd. Uw profiel en uw foto’s, die trouwens eerst worden gecontroleerd door onze customer service agenten, zijn enkel zichtbaar voor de andere profielen waarmee u compatibel bent. Onze website beschikt bovendien over een fraudedetectiesysteem om de veiligheid van onze klanten te beschermen. Uw persoonlijke gegevens zijn geëncrypteerd. Het geheimhoudingsbeleid van EliteDating is zeer streng op dit punt: al uw persoonlijke gegevens zijn beschermd.

Ons advies op de website van EliteDating Senioren

Het grootste deel van de singles op EliteDating zijn ouder dan 40 jaar. Ze komen voornamelijk uit de hogere socio-professionele kringen. Ze hebben over het algemeen de ambitie om iemand te ontmoeten van een vergelijkbaar niveau. EliteDating is een van de beste datingwebsites in Europa. Onze leden blijken zeer toegewijd in hun zoektocht naar hun toekomstige partner. De aanwezigheid van compatibele profielen is uitstekend en EliteDating is ervan overtuigd toegevoegde waarde te kunnen bieden in het realiseren van kwalitatieve ontmoetingen.

eliite dating belgie

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.