Skip navigation

50liefde Bericht

Laatste update: September 29, 2020 door Nikolaj

badge 50liefde.benl50 Liefde is een betrouwbare en succesvolle online 50 plus datingsite voor veeleisende Belgische singles uit die leeftijdsgroep. Mensen zoeken steeds vaker via een datingsite een evenwichtige en langdurige relatie, want in het wilde weg daten kost veel tijd en geld, het is vermoeiend en vaak teleurstellend. Bij 50 Liefde heeft u garantie op bemiddeling, dat wil zeggen: wie minder dan 10 contacten heeft gehad, krijgt een gratis verlenging van 6 maanden van het lidmaatschap. 50 Liefde is een onderscheidende 50 plus datingsite, want er wordt gewerkt met een unieke persoonlijkheidstest, die er toe leidt dat er “matches” tussen de juiste personen tot stand komen.

De leden zijn voornamelijk op zoek naar een nieuwe liefde of een fijne vriendschap. De populariteit van online dating is vooral de laatste jaren sterk toegenomen en 50Liefde.be is dan ook speciaal opgericht om deze doelgroep van een online dating platform te voorzien. Dat 50Liefde succesvol is, blijkt wel uit de cijfers: 1 op de 3 mensen vindt hier een partner. Daarnaast is er een 100% contactgarantie bij een Premium Comfort abonnement.

50liefde: Hoe werkt het?

Inschrijving is volledig gratis op 50Liefde Na aanmelding kun je meteen jouw persoonlijke profiel aanmaken. Daarna kun je het online datingavontuur beginnen en contact krijgen met andere leden. Je kunt een smile sturen en berichtjes uitwisselen. Dankzij een unieke tool is het vinden van nieuwe contacten, en dus ook jouw nieuwe liefde, heel eenvoudig geworden. 50Liefde.be heeft daarvoor een partnervoorstel.

Daten voor 50+ is bijzonder, omdat mensen van die leeftijd vaak al veel hebben meegemaakt. Ze willen niet daten om het daten, maar willen de zekerheid willen dat een relatie stand houdt. Dat kan alleen als de beide partners weten wat ze van elkaar en van het daten verwachten. De 50 plus datingsite 50 Liefde is zich daarvan bewust en doet er daarom alles voor om u een succesvolle match te bieden.

50liefde.be registreer gratis

Het instrument dat 50 plus datingsite 50 Liefde daarvoor gebruikt is een uitgebreide persoonlijkheidstest, die direct bij de aanmelding wordt afgenomen. Het is belangrijk om die test zorgvuldig en naar waarheid in te vullen, omdat alleen op deze manier kan worden vastgesteld welke kenmerken voor u belangrijk zijn in een relatie. Vervolgens zoekt datingsite 50 Liefde andere singles, die voldoen aan de door u opgegeven criteria. Deze mensen worden aan u voorgesteld en dan kan het daten beginnen! Meer dan één op de drie singles die willen daten voor 50+ vindt bij 50 Liefde zijn of haar droompartner, dankzij de koppeling op basis van de overeenkomsten uit de persoonlijkheidstest.

>> Registreer je nu hier voor 50Liefde, helemaal GRATIS! <<

50Liefde testen

50 Liefde is een 50 plus datingsite die gemakkelijk te gebruiken is. De datingsite is zeer effectief te gebruiken om contacten te leggen creëren tussen singles, die willen daten voor 50+ met mensen die dezelfde interesses hebben of die in dezelfde omgeving wonen. De functionaliteiten zorgen er voor dat de tijd van anderen niet onnodig wordt verspild, want alle mensen weten zeker dat ze op datingsite 50 Liefde enkel aan mensen worden voorgesteld die precies bij hen passen.

Belangrijkste functionaliteiten

De inschrijving en de persoonlijkheidstest zijn gratis. Met het Premium lidmaatschap kunt u van de volledige functionaliteit van 50 plus datingsite 50 Liefde gebruikmaken:

  • Geografisch partners zoeken
  • Een gegarandeerd minimum aantal contacten
  • Zoveel persoonlijke berichten als u wilt
  • Toegang tot alle foto’s
  • Uw eigen match-lijst

Bijzonder is dat u bij datingsite 50 Liefde uw zoekcriteria helemaal zelf kunt invullen. Samen met de persoonlijkheidstest leidt dat tot beter passende matches. Verder kunt u bij datingsite 50 Liefde ook allerlei adviezen krijgen om het daten voor 50+ zo goed mogelijk te laten verlopen. Bijvoorbeeld: Hoe start je met daten als je dat al lang niet meer gedaan hebt, hoe leg je contacten, wat moet je doen en niet doen als je voor het eerst gaat daten?

Het succespercentage van datingsite 50 Liefde is 38%*. Dat komt niet alleen door de vele jaren ervaring die de site biedt, maar ook door de vele mogelijkheden om op deze 50 plus datingsite een partner te vinden. Als uw taalbeheersing het toelaat, kunt u zoeken in heel Europa. Naast de contacten die datingsite 50 Liefde u suggereert, kunt u berichten sturen. U kunt reageren met een “glimlach” of allerlei vragen stellen, bijvoorbeeld om te kijken of u dagelijks met elkaar zou kunnen leven. Zo kunt u eenvoudig contact leggen en elkaar op ontspannen wijze leren kennen. Tenslotte is er nog het 50 Liefde Blog, met boeiende artikelen over daten voor 50+, partnerschap en liefde, een informatiegids en veel tips.
*Gebruikersonderzoek na afloop van het premium lidmaatschap.

50Liefde prijzen

Abonnement Kosten Kosten per maand
3 maanden 89.99€ 29.99€
6 maanden 149.94€ 24.99€
12 maanden 215.88€ 17.99€

Betrouwbaarheid en zekerheid

Uw gegevens worden door 50 Liefde vertrouwelijk behandeld en alle profielen op de datingsite 50 Liefde worden voorafgaand aan publicatie zorgvuldig beoordeeld. Voordat er contact is gelegd, wordt u enkel weergegeven als nummer, wat absoluut anoniem is en veiligheid biedt. Ook kunt u zelf bepalen wie uw foto duidelijk te zien krijgt en zolang u daar geen beslissing over heeft genomen blijft uw foto wazig. Bij 50+ dating wilt u immers zelf de touwtjes in handen houden!

50Liefde Rating: Onze mening

VOORDELEN NADELEN
Gratis aanmelding

Gratis uitgebreide persoonlijkheidstest

Gratis tips van experts voor het daten

Een site met veel functionaliteiten

Een gemeenschap van singles van boven de 50

Hoog succes: Elke 11 minuten wordt een single verliefd op 50 Liefde

Contactgarantie: minstens 10 contacten

Een zeer praktische app voor Android en iOS

Gebruikers met een standaardaccount kunnen niet alle foto’s van andere gebruikers bekijken

Er zijn natuurlijk vele datingsites, maar niet speciaal voor 50+ dating. Alleen al daarom is 50 plus datingsite 50 Liefde bijzonder. Maar ook is het een ideale datingsite voor 50+ dating; de leeftijdsgroep die een vaste levenspartner zoekt, want de datingsite is makkelijk en veilig te gebruiken en de profielen zijn van hoge kwaliteit door de controle en de uitgebreide persoonlijkheidstest van 50 Liefde. Wilt u (weer gaan) daten, dan is 50 plus datingsite 50 Liefde echt geschikt voor u. Het daten wordt weer leuk en door het hoge succespercentage van datingsite 50 Liefde heeft u een grote kans op het vinden van de liefde van uw leven!

De website is indrukwekkend. Gebruikersvriendelijkheid staat hoog in het vaandel en dat is zeker te merken. De website is duidelijk en overzichtelijk. Kies je voor een Premium Comfort lidmaatschap, dan heb je een 100% contactgarantie. Dat is wel een heel groot voordeel, want met 275.000 actieve leden vind jij zeker iemand waar het mee klikt. 50Liefde is dan ook niet voor niks de grootst datingsites speciaal voor single 50-plussers.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.