Skip navigation

C-date

Laatste update: April 4, 2018 door Nikolaj

C-date.be is een datingwebsite voor “casual dating”. Of je nu een relatie hebt of niet, bij C-date kun je matches vinden om je erotische fantasieën te vervullen. Als je op zoek bent naar een sekspartner, is c-date wat voor jou. Er zijn vrijgezelle leden, koppels, mensen die buiten de deur willen eten en swingers. Alle C-date leden zijn open-minded en zoeken over het algemeen een ongecompliceerde relatie. Het kan gaan om een langdurige affaire of een simpele one night stand.

C-date: Hoe werkt het?

Schrijf je gratis in op C-date.be. Inschrijving gaat in 2 eenvoudige snelle stappen. Je geeft in het kort aan hoe je eruit ziet, in welke provincie je woont, je leeftijd en wat je emailadres is. Je onthult dus weinig echt persoonlijke informatie. Na bevestiging van je emailadres krijg je vervolgens meteen 1 match te zien. Met een gratis profiel kun je dus de contactsuggesties van C-date zien. Op het profiel van je match kun je zien wat zijn seksuele voorkeuren zijn (bijvoorbeeld “normaal is het net zo lekker”, “een opwindend avontuurtje”, “houdt wel van liefkozing met de mond”, of “SM”), het erotische type van je match (bijvoorbeeld: “beetje romantisch”, “merendeels romantisch”, “experimenteel” of “wild”), hoe oud hij/zij is, of hij/zij vrijgezel is of een relatie heeft en in welke provincie hij/zij woont. Je kunt je match tevens gratis een bericht sturen. Je kunt kiezen een persoonlijk bericht te sturen, of een standaard vraag zoals “Hoe stel jij je onze eerste afspraak voor?” of “Vertel me een seksuele fantasie”. Je kunt tevens verzoeken versturen en ontvangen om de foto’s van je match te zien. Ook kun je hem/ haar aan je favorieten toevoegen. Je kunt je gratis profiel uitbreiden met 5 foto’s die je al dan niet aan alle gebruikers vrij geeft.
Je kunt je voorkeuren aangeven voor de partner die je zoekt op basis van uitgebreide criteria, zoals vrijgezel of getrouwd, hetero of homo, het gewenste uiterlijk, en een uitgebreide lijst met zijn/haar seksuele voorkeuren. C-date zoekt de beste matches voor jou.
De site biedt het “Heeft hij/zij het of niet”-spel aan. Daarbij geef je op basis van een foto aan of je iemand aantrekkelijk vindt of niet. Dit alles is gratis beschikbaar.
We raden aan voor een premium abonnement te kiezen. Je kunt dan de volledige profielen zien, inclusief foto’s van je match. Als premium lid kun je je contacten en emailberichten zo lang bewaren als je wil. Je hebt een premium lidmaatschap nodig om met je match af te spreken. Je kunt kiezen voor een premium abonnement van 3, 6 of 12 maanden.

 

Belangrijkste kenmerken

C-date is een internationale datingsite die mensen die op zoek zijn naar een seksdate, partnerruil of affaire met elkaar in contact brengt. Bij c-date staat anonimiteit hoog in het vaandel. Je kunt ervoor kiezen je foto’s alleen op aanvraag beschikbaar te maken. Je buurvrouw stuit dus niet per ongeluk op je profiel. C-date is een erg efficiënte manier om singles te ontmoeten. C-date heeft een uitgebreide online gids met artikelen over onderwerpen als “hoe regel je een seksdate”, “seks tips – 7 tips voor de allerbeste seks” en “de 4 gouden regels voor een succesvolle partnerruil”.

C-date prijzen

Abonnement Kosten Kosten per maand
3 maanden 134.70€ 44.90€
6 maanden 209.40€ 34.90€
12 maanden 238.80€ 19.90€

 

C-date Rating: Onze mening

Kies C-date als je op zoek bent naar een vrijblijvende date. “No strings attached”, dat is waar het om draait bij C-date.be. Als je op zoek bent naar een serieuze liefdesrelatie, kies dan voor een andere datingsite. C-date is gericht op seksuele ontmoetingen. Of je nu vrijgezel bent of een relatie hebt, er is altijd wel een leuke match te vinden voor een leuke sex date zonder verplichtingen. Leef je seksuele fantasieën uit met mannen en vrouwen die net als jij open staan voor casual dates. Je kunt leuke singles ontmoeten of aan partnerruil doen. Je kunt je seksuele voorkeuren aangeven, zodat je weet dat het zal klikken met je match. Als je op zoek bent naar een ondeugende date, langdurige affaire of vrijblijvende seks, ga dan naar C-date.be.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.