Skip navigation

Academic Singles Review

Laatste update: July 29, 2019 door Nikolaj

Liefde gaat helemaal om de chemie en het delen van dezelfde interesses, waarden en een vergelijkbare persoonlijkheidstype op intellectueel en emotioneel niveau.

Dit is de reden waarom Academic Singles een aantal jaar geleden op de markt is verschenen: het doel was om een gemeenschap op te bouwen van singles die een hoog opleidingsniveau hebben en ernaar streven om hun soulmate online te vinden.

De website is een marktleider op het gebied van platforms bedoeld voor singles met hoge standaarden in België, maar ook in andere delen van de wereld.

De website houdt rekening met zowel affiniteit als opleidingsniveau wanneer mannen en vrouwen aan elkaar gekoppeld worden voor vriendschap of een langdurige relatie!

Het doel is om jou te voorzien van de belangrijkste hulpmiddelen om de perfecte match te vinden!

Academic Singles: Hoe werkt dat?

Je kunt je gratis aanmelden bij Academic Singles!

Om te beginnen moet je een kort formulier invullen met een aantal details zoals je e-mailadres en je romantische voorkeuren.

Vervolgens wordt er gevraagd of je een persoonlijkheidstest wil invullen die zowel jouw emotionele als sociale vaardigheden en je gedrag wanneer het op daten van een nieuw persoon aankomt of wanneer je in een serieuze relatie zit, in kaart brengt.

Het invullen van deze test duurt slechts 15 minuten.

De informatie die je verschaft tijdens dit proces is echt relevant omdat het later wordt gebruikt om jou aan je potentiële matches voor te stellen. Deze singles zullen ook goed opgeleid zijn en dezelfde passies, levensstijl en waarden als jij erop na houden!

Een van de grootste voordelen van Academic Singles is dat er geen geografische restricties zijn, dus je kunt singles in jouw omgeving vinden dankzij een handige lijst met potentiële partners die dicht in de buurt wonen.

Om in contact te komen met andere gebruikers in Academic Singles, kun je een privé-bericht sturen. Hier heb je wel een upgrade naar een Premium abonnement voor nodig.

Academic Singles testen

Veel singles geloven dat liefde vinden op een dating site een onmogelijke missie is, maar een van de goede dingen aan Academic Singles is dat je meteen in contact kunt komen met mensen die dezelfde dating-ervaring verwachten: hun ware doel is ook om hun wederhelft te vinden! Daarom zul je zelden een nep-profiel of iemand die geen romantische intenties heeft, tegenkomen.

academic singles succesverhalen van leden

Belangrijkste functionaliteiten

Er zijn veel manieren om het ijs te breken en contact te initiëren met anderen op Academic Singles.

Gebruikers met een basis account kunnen gratis hun profiel invullen, een aantal foto’s uploaden, een persoonlijkheidstest invullen, hun resultaten van deze test bekijken en zoeken naar gelijkgestemde singles!

Als je echter een privé-chat wil beginnen met andere gebruikers, dan zul je een Premium lidmaatschap nodig moeten hebben.

Als betalende gebruiker kun je:

  • Checken wie jouw profiel bezocht heeft
  • Alle foto’s van andere gebruikers bekijken
  • Ontvangen berichten lezen en zoveel berichten naar anderen sturen als je wil
  • Gebruikers toevoegen aan favorieten

Academic Singles prijzen

Abonnement Prijs Prijs per maand
3 maanden 149,70 € 49,90€
6 maanden 179,40 € 29,90 €
12 maanden 298,80 € 24,99 €

Betrouwbaarheid en zekerheid

De veiligheid en privacy van de gebruikers zijn zeer belangrijk bij Academic Singles. De site is 100% veilig om te gebruiken.

Als je je zorgen maakt over de vertrouwelijkheid van jouw gegevens, dan biedt het platform je de optie aan om zelf in de hand te hebben wat je laat zien aan andere gebruikers. Je kunt bijvoorbeeld selecteren wie jouw profielfoto‘s kan bekijken.

Academic Singles Ervaringen: Onze mening

VOORDELEN NADELEN
Een uniek matchmaking systeem dat Belgische singles met dezelfde interesses en verwachtingen aan elkaar koppelt

Ontworpen voor professionele en/of goed opgeleide singles

De persoonlijkheidstest is leuk om in te vullen

Je kunt match voorstellen krijgen (partner aanbevelingen)

Er bestaat ook een mobiele versie: Dating app voor Android en iOS

De enige manier om in contact te komen met andere gebruikers is door middel van privé-berichten te sturen, maar hier heb je een Premium lidmaatschap voor nodig

Als je een basis account hebt (gratis), dan kun je niet alle foto’s van andere gebruikers bekijken

Academic Singles biedt veel mogelijkheden voor Belgische singles met een hogere opleiding of voor de zakelijke professionals die op zoek zijn naar een partner die dezelfde vergelijkbare academische achtergrond en dezelfde romantische doelen heeft.

Het grote voordeel is dat je geen uren meer hoeft te spenderen aan het zoeken naar iemand die aan jouw verwachtingen voldoet.

Dankzij de persoonlijkheidstest van Academic Singles kun je gelijkgezinde singles door heel België vinden in slechts een aantal klikken en degenen met wie je totaal geen overeenkomsten hebt, gewoon overslaan.

Een potentiële match vinden in Academic Singles is daarom een kwestie van tijd en natuurlijk is het volledig aan jou om het meeste voordeel te halen uit jouw online dating ervaring en je enthousiasme om singles offline te ontmoeten!

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.