Skip navigation

Verleid een man via online chat: hoe pakt u dit aan

Laatste update: January 13, 2016

Tegenwoordig is het zoeken naar de prins op het witte paard een moeilijke taak. Sommigen zullen zeggen dat de goeden reeds bezet zijn en dat degenen die overblijven minder interessant zijn. Maar vergeet niet dat zo’n geniale vrouw als uzelf altijd kans maakt in de markt voor harten, er zijn nog altijd mannen naar uw maatstaven! Er zijn altijd mogelijkheden beschikbaar om het aantal ontmoetingen te vermenigvuldigen en op uw ideale man te vallen. Waarom dan niet kiezen voor online verleiding? Het verleiden is niet alleen het domein van mannen! Hier volgt een overzicht van technieken die u kunt toepassen om een man op een dating site te verleiden.

Vind het juiste profiel op een dating site

Alles begint met een analyse, u moet zich nooit haasten om een man te verleiden op een dating site, neem de tijd om zijn profiel op voorhand te controleren. Oplichters in de liefde zijn vaak op dating sites aanwezig. Pas op voor foto’s van modellen en teveel opgepoetste profielen. De perfecte man bestaat niet, het is een leugenaar die uw zich wil beïnvloeden als u zijn profiel bezoekt. Nadat u de authentieke van valse profielen heeft gescheiden, kunt u voor het selecteren van de kandidaten die u het meest aanspreken leunen op de gedetailleerde beschrijvingen van uw potentiële veroveringen: zijn interesses, zijn motieven, zijn ervaringen uit het verleden, etc. Een klein aanvullend onderzoek naar sociale netwerken kan nuttig zijn om de eerlijkheid van uw vrijer te bevestigen.

Een discrete benadering om een man te verleiden

Een dating site is een handig jachtgebied voor vrouwen, met inbegrip van de meest timide, om de eerste stap in het verleidingsproces te nemen. Als een vreemdeling benaderen ondenkbaar lijkt in het echte leven, via dating chat is het een vrij makkelijk te grijpen kans. Om een gesprek te beginnen, is niets eenvoudiger! Na een reeks standaard uitwisselingen, zult u manieren moeten vinden zodat uw gesprekspartner meer over u te weten wil komen. Verschillende technieken zijn mogelijk: behoud een vleugje mysterie (het is niet nodig om alles in een keer te tonen), concentreer u op gemeenschappelijke interesses of stel vragen om de dialoog te starten. Uw doel moet zijn om gemeenschappelijke punten die u zou kunnen hebben met deze andere singles te identificeren: de landen waar u heeft gereisd, dating ervaringen, anekdotes, enz.

Wat betreft een eerste ontmoeting in het echt, is het deze eerste indruk die telt en die de uitkomst van de relatie voor 90% zal bepalen. Een man zelf benaderen op een dating site is niets ingewikkeld, omdat de uitdaging inderdaad het behouden van wederzijdse aantrekkingskracht en het creëren van de wens om verder te gaan blijft, om een echte ontmoeting te krijgen, een voorstel voor een eerste date.

Word een goede verleidster

Naar aanleiding van het eerste contact op de chat, zult u verder moeten nadenken (of anticiperen, het is zelfs beter …) over de voortzetting van het gesprek. Dit varieert afhankelijk van uw motivatie: bent u op zoek naar leuke en niet verplichtende ontmoetingen of iets meer serieus? Mannen houden van vrouwen die wat weerstand tonen en weten hoe ze verlangen moeten aanwakkeren (in de juiste hoeveelheid ), in tegenstelling tot makkelijke meiden. De beste vrouwelijke verleidsters zijn zelfverzekerde vrouwen. Weet waarom u daar bent en wat u wilt: het mannelijk geslacht is er dol op!

U bent echter niet op een dating site om interviews af te nemen. Vermijd een stijve of enigszins hete houding en verval niet in een lange monoloog met opsomming van alle eigenschappen die u zoekt in uw perfecte man: u zou zelf voor de helft van dit soort mensen weglopen. Een goede verleidster is ook een vrouw die op voorhand niet te veel vooroordelen heeft over mannen, wetende dat ze allemaal verschillend zijn en dat, zelfs als ze eerder door een van hen heeft geleden, ze deze slechte ervaring niet zal verhalen op haar andere mannelijke collega’s. Voor het verleiden van een man, is er niets beters dan het creëren van een sfeer van medeplichtigheid met een kans om het dialoog met de andere persoon te laten ontvouwen. Een goede verleidster is uiteindelijk niet meer of minder dan een vrouw die haar geluk met mannen zoekt zonder te vergeten wat ze echt wil, en dit met tact weet te doen (en niet in de vorm van een meedogenloos verhoor).

Learn more about "Een man verleiden via een dating site"

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.