Skip navigation

Hoe een meisje verleiden op chat?

Laatste update: January 13, 2016

Het verleiden van een vrouw is het resultaat van een delicate chemie die u onder de knie moet hebben om uw doel te bereiken. Het verleiden via internet ontsnapt niet aan deze regel en een aantal raadgevingen zullen u toelaten om het grootste deel van de vrouwen te laten zwichten. Als u enkele zeer eenvoudige aanbevelingen letterlijk in praktijk omzet, zal u geen enkele moeite hebben bij het verleiden van een vrouw op een datingsite. Wees niet bang van het kansspel en stort u met lichaam en ziel in deze spannende zoektocht via internet naar de vrouw van uw dromen.

De verleiding via internet: handleiding

Het is u wellicht niet ontgaan dat de manieren om online te verleiden heel erg verschillen van de «klassieke» verleidingstechnieken. Dit heeft een belangrijke oorzaak: tot op het zo lang verwachte ogenblik van de ontmoeting, staat u fysiek niet tegenover de vrouw die u wenst te verleiden. Om haar zin te laten krijgen om de sprong te wagen en met u kennis te maken met hart en ziel, moet u haar ernstige redenen geven en haar verzekeren dat u perfect overeenkomt met het type man dat zij zoekt. Om daartoe te komen, is er niets gemakkelijker dan dat. In eerste instantie, zelfs voordat u haar benadert op chat, probeer haar profiel te raadplegen om te ontdekken waarom ze zich op een datingsite voorstelt: een avontuur, een ernstige ontmoeting, enz.?

De aandacht trekken van een vrouw online: hoe pakt u dat aan

Het profiel van een vrouw wemelt van uiterst belangrijke informatie die u zal toestaan om haar vanuit de ideale hoek te benaderen. Eens u haar profiel goed hebt bestudeerd, hebt u enkel nog over te gaan tot de volgende en meest beslissende stap: het nemen van contact. Of ze de ware liefde wil ontmoeten, of ze op zoek is naar een eenvoudig avontuur, u moet haar werkelijke motivatie hiervoor vaststellen. Hiervoor is niets beter dan een gesprek. De meeste datingsites voorzien een chatsysteem waar u online kan discussiëren. Uw benadering moet subtiel zijn zodat u niet bruuskeert of, erger nog, dat u uw potentiële partner wegjaagt.

Net zoals bij een IRL (In Real Life) ontmoeting: wees altijd een gentleman en toon altijd uw hoffelijkheid, zelfs bij een online chat! De eerste indruk is meestal beslissend, wat ook geldig is op internet. Maak er een erezaak van om uw spelling te verzorgen en vermijd al te directe aanklampingen of vaagheden. Toon aan de vrouw dat u geïnteresseerd bent en dat u zich «persoonlijk» tot haar richt. Schrijf haar geen cliché teksten die u aan tientallen andere vrouwen zou kunnen schrijven. Wij raden u aan het profiel van uw mede-chatster goed te bestuderen zodat u haar interesses kent: dat zijn exacte indicaties over haar personaliteit.

De online chat: het moment van de waarheid

Eens het eerste contact van start is gegaan en in de veronderstelling dat de respons positief en geëngageerd is, is het pleit nog lang niet gewonnen. U moet haar nu bewijzen dat ze er alle belang bij heeft om u in het echt te ontmoeten. Hiervoor moet u uw creativiteit aan de dag leggen, haar laten lachen, haar de mogelijkheid te geven u te leren kennen zoals u werkelijk bent en wat u echt zoekt. Trap niet in de val van leugens om haar een plezier te doen en zoek niet om systematisch de werkelijkheid te verbloemen. Op datingsites beloont eerlijkheid het vaakst. In geval de contacten vruchtbaar beginnen te worden en u ontdekt meer dan één gemeenschappelijk punt, dan mag u een volgende belangrijke fase verwachten: de voorbereiding van een echte ontmoeting.

Van online chat naar een eerste ontmoeting

Opdat een eerste ontmoeting zal slagen, moet zij de mogelijkheid hebben om te checken of de werkelijkheid overeenkomt met het beeld dat u beiden van zichzelf heeft gegeven op de datingsite. Wacht daarom niet te lang om een ontmoeting voor te stellen. Hoe langer u wacht, hoe hoger het risico dat u beiden ontgoocheld zal zijn. Deze sites hebben één groot nadeel: ze moedigen u namelijk aan om de persoon waarmee u chat te idealiseren. Daarom: indien u voelt dat de feeling er is, neem dan het initiatief en stel een reële ontmoeting voor. Denk er tenslotte aan dat de vrouwen op datingsites in principe minder talrijk zijn dan de mannen. Daarom kunnen zij, veel meer dan uzelf, een «keuze» maken. Uw grootste uitdaging bestaat er dus in om meer aantrekkelijk te zijn dan uw concurrenten. Ga daarom voor interessante gespreksonderwerpen, humor, respect voor de vrouw waarmee u converseert. Als u deze stappen niet respecteert, zal u strop zitten. Neem de tijd om één vrouw tegelijk te verleiden en geef haar zin om u te ontmoeten. Aan u om het spel nu te spelen!

Learn more about "Verleid een vrouw op een dating site"

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.