Skip navigation

Een man verleiden via een dating site

Laatste update: January 13, 2016

U heeft besloten om online dating te proberen om de liefde van uw leven te vinden? Het online registratieproces is heel eenvoudig uit te voeren, veel singles worstelen echter met het nemen van de tweede stap die bestaat uit het aangaan een online relatie via verleiding. Het verleiden van een man op een dating site, achter een computerscherm, kan spannend zijn, maar voor velen lijkt het ingewikkeld , vooral als men geen ervaring heeft op dit vlak. Daarom delen we onze verleidingsgeheimen met u om u aan te moedigen de kansen naar uw hand te zetten.

Wees optimistisch en toekomstgericht

Om een man online te verleiden, is het essentieel om niet alles op het fysieke in te zetten, maar het tegenovergestelde! U moet daarom prioriteit geven aan de dialoog en gevarieerde discussies. Maar er is een onderwerp dat u moet vermijden: uw vroegere geliefden. Een vrouw die voortdurend over haar ex spreekt suggereert dat ze niet volledig hersteld is van de breuk en dit kan een man belemmeren om zich een toekomst met haar voor te stellen. Aan de andere kant, kan de balans opmaken van uw amoureuze tegenspoed u helpen te begrijpen wat u nodig heeft in een relatie. Blijf positief en optimistisch, toon op uw profiel dat u een vrouw vol ambities bent, vol liefde voor het leven en die haar geluk volledig wil maken samen met een man.

Sta toe dat u zelf ook verleid wordt

Zelfs als uw vorige relaties slecht zijn afgelopen en u niet in staat bent om uzelf weer voor te stellen in een echte relatie, laat het niet zien en sta uzelf toe verleid te worden. Mannen zijn van nature jagers en u sluit alle deuren als u niet ontvankelijk bent voor de avances van een man die u wilt. Geef de voorkeur aan profielen met een foto om een gezicht bij een naam te kunnen plaatsen en u meer comfortabel te voelen in een gesprek.

Als de man een zekere terughoudendheid van uw kant voelt in gesprekken via een dating chat, kan dit hem ergeren en bestaat een goede kans dat hij zich richt op een andere vrouw die meer open staat voor verleiding. Beschouw dit in de zin van dat u uiteraard niet toe hoeft te geven aan alle verzoeken, maar dat er gewoon voor open staat om nieuwe mensen te ontmoeten.

Om een man te verleiden, mot u hem waarderen!

U kunt hem complimenteren met zijn uiterlijk als hij foto’s heeft, stel vragen, maar richt u in de eerste plaats op uw overeenkomsten en eigenschappen die hij van huis uit heeft. Om een man te waarderen, hoeft u niets meer te doen dan uw interesse tonen. Identificeer vervolgens de belangrijkste aanknopingspunten op zijn profiel om te ontdekken wat u over hem wilt weten. Sta klaar om de noodlottige vraag te beantwoorden: “waarom heeft mijn profiel uw aandacht gevangen?”. Net als vrouwen, benadrukken mannen hun fysieke eigenschappen en de rijkdom van hun persoonlijkheid.

Afgezien van deze kwaliteiten, is verleiding ook een kwestie van praten en medeplichtigheid. Om een belangrijke voorwaarde voor de totstandkoming van een vertrouwenssfeer te creëren, vraag dan uw favorieten naar hun passies, hun werk of hun vrije tijd. Vergeet niet dat dating sites duizenden leden hebben en dat de man die u interesseert bijgevolg verwend wordt met een ruime keuze. U moet dus een goede manier vinden om zijn nieuwsgierigheid te wekken en zijn aandacht te krijgen.

  • Als een man in het bijzonder u interesseert op een dating site en u graag zijn hart wilt kapseizen met het vooruitzicht van het starten van een relatie met hem, kunt u proberen om hem te verleiden via de online chat en hem op de hoogte te brengen van uw interesse.
  • De verleidingstechnieken van vrouwen op dating sites zijn niet noodzakelijkerwijs aangeboren eigenschappen voor allen, daarom is hier een kort overzicht van de meest effectieve methoden om een man voor u te laten vallen.
  • Tussen een virtuele flirt en romantiek, bestaat een oceaan van gevoelens , maar wees niet ontmoedigd, veel mannen die verliefd worden op een dating site bevestigen hun romance in het echte leven.

Learn more about "Onze verleidingsgeheimen"

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.