Skip navigation

Hoe krijg je dankzij Tinder een date op een zomers muziekfestival?

Laatste update: July 19, 2019 door Nikolaj

De zomer is het perfecte seizoen om nieuwe mensen te ontmoeten, dates te scoren en af en toe ook om liefde te vinden.

Het mooie weer en de grote hoeveelheid aan uren daglicht moedigt mensen aan om naar buiten te gaan, mee te doen aan zomeractiviteiten en sociaal te doen.

Voor veel mensen is dit de gouden kans om in contact te komen en te flirten met andere singles.

En wat is een betere plek dan een zomerfestival om nieuwe vrienden te maken en een date te krijgen met iemand met dezelfde interesses en hobby’s?

Goede live muziek, plezier, levendige sfeer, toegankelijke glimlachen… Muziekfestivals in de zomer zijn een paradijs voor singles!

Ontmoet mede-muziekliefhebbers die ook single zijn met de Festival Mode op Tinder

Dating-gigant Tinder heeft recentelijk een nieuwe functie gelanceerd die het mogelijk maakt om in contact te komen met andere festivalgangers deze zomer.

De zogeheten “Festival Mode”-functie helpt singles die een bepaald muziekfestival bezoeken om elkaar te ontmoeten.

Het doel is om muziekliefhebbers met soortgelijke smaak te helpen om in contact met elkaar te komen, maar ook om te concurreren met andere muziek-datingapps zoals Tastebuds of Musician Friends Date.

Hoe deze nieuwe functie werkt is simpel. Ten eerste moet je de functie activeren en vervolgens kun je een badge aan je profiel toevoegen van het evenement waar je naartoe gaat. Anderen kunnen dan deze badge zien wanneer ze op Tinder aan het swipen zijn.

Tot nu toe zijn er reeds tientallen zomer muziekfestivals aan de lijst toegevoegd. Je moet simpelweg het evenement selecteren en duimen dat je andere single bezoekers op Tinder tegenkomt.

Een van de coolste dingen aan deze nieuwe functie op Tinder is dat je ook je account aan je Spotify-profiel kunt koppelen, zodat andere gebruikers kunnen zien welke muziek jij leuk vindt.

Een geweldige functie om in contact te komen met singles die dezelfde artiesten leuk vinden en graag dezelfde muziekfestivals bezoeken.

3 simpele manieren om een date te krijgen met Festival Mode op Tinder

Als jouw doel is om een date te krijgen op een muziekfestival aankomende zomer, dan is dit de manier om de nieuwe functie van Tinder te gebruiken.

  1. Selecteer een foto die jouw passie voor muziek laat zien en vergroot zo je jouw kansen op een match: Als je eenmaal de bijbehorende evenement-badge hebt gekozen, moet je ervoor zorgen dat je op je profielfoto een T-shirt van je favoriete band aanhebt. Hiermee heb je meer kans om singles te ontmoeten die dezelfde artiest leuk vinden. Het is een geweldig excuus om het ijs te breken. Vergeet niet om persoonlijke anekdotes van andere muziekevenementen erbij te vertellen om zo een betekenisvolle klik te creëren.
  2. Swipe naar rechts bij gebruikers die naar hetzelfde evenement gaan: Normaal gesproken ben je wellicht niet geïnteresseerd in elke gebruiker die Tinder jou voorschotelt. Toch weet je het nooit of de vonk over zal slaan naar een geweldige relatie nadat je een aantal berichten naar elkaar gestuurd hebt over een bepaald zomer muziekfestival. Sommige mensen worden al verliefd in de eerste seconden nadat ze iemand hebben ontmoet, terwijl anderen een aantal dates nodig hebben om uit te vinden of hun match ook relatiemateriaal is. Laten we realistisch zijn, je zult niet gelijk smoorverliefd op iemand worden nadat je het legendarische Tinder-bericht “Je hebt een match!” hebt gekregen. Geef jezelf en de ander de tijd om elkaar te leren kennen. En weet je wat zo goed is aan het bezoeken van een zomerfestival samen? Mocht de vonk toch niet overslaan tussen jullie, dan heb je op zijn minst wel een nieuwe vriend(in) gemaakt!
  3. Plan om samen naar een zomer muziekfestival te gaan: De meeste singles gaan met vrienden naar concerten, dus het is een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten. Als je niet meteen een crush op je Tindermatch hebt, dan zal je dat misschien wel hebben met een van zijn/haar single vrienden! Je kan hem/haar ook introduceren aan een van jouw eigen single vrienden! Het doel is om van de show te genieten, nieuwe vrienden te maken en een date te scoren! Dus maak gebruik van iedere gelegenheid! En als je muziekfestival-date niet gaat zoals gepland, kun je nog altijd inloggen op Tinder tijdens het festival zelf en kijken of er andere interessante singles zijn tussen de optredens door!

Klaar voor wat rock ‘n’ love?

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.