Skip navigation

Waarom humor hebben je een date zal opleveren

Laatste update: November 3, 2017

Je kent ongetwijfeld het oude gezegde “de weg naar het hart van een man is door zijn maag” maar wij hebben een nieuw voor je “de weg naar een vrouw haar hart is door haar lachspieren”. Het is een algemeen geweten feit, vrouwen houden van een man die hen kan doen lachen. Maar hoe komt dat? Wel mannen, we hebben het voor je uitgezocht.
Grappig zijn is belangrijk omdat het draait rond weten hoe en wanneer je mensen moet doen lachen in iedere situatie. Hier zijn de redenen waarom mannen met humor altijd een vrouw lijken te kunnen vinden.

Ze zijn zeer attent

Hoe kan een man nu lachen met je ‘Game of Thrones’ DVD als hij niet de tijd heeft genomen je kamer rond te kijken. De reden waarom komieken zo goed zijn in wat ze doen is door hun kunde om alles rond hen heen haarfijn te analyseren en er de humor in te vinden.

Om humorvol te zijn, moet een man beschikken over enkele kenmerken die iedere vrouw leuk vindt

Om grappig te zijn moet een man snel kunnen nadenken en creatief zijn. Een echt grappige man heeft meer dan waarschijnlijk ook een groot arsenaal aan ongewone feiten en heel wat verschillende stemmen om ze in mede te delen.

Een grappige man weet hoe om te gaan met sociale situaties

Een vreemde situatie wordt door niets zo goed ontregeld als door een grappige one liner. Een man met een goed gevoel voor humor heeft genoeg de grens van het fatsoen afgetast om te weten wanneer het een goed moment is om te zwijgen en wanneer het een goed moment is om een grap te maken.

Ze brengen altijd een lach op je gezicht

Het is moeilijk voor een vrouw om boos te blijven als haar man altijd exact weet hoe haar te laten lachen.

Ze geven niet toe aan drama

Grappige mannen laten zelden irritatie hun karakter overnemen. Ze hebben de neiging het leven niet al te serieus te nemen en geen drama te veroorzaken. Als er een andere grappige vriend in de groep is ziet hij het als een uitdaging en geen bedreiging. Ze zouden liever punchlines dan slagen uitdelen wat het voor iedereen leuker maakt!

Dus de volgende keer dat je indruk tracht te maken op een vrouw tijdens een date of een online gesprek weet je waarom humor je op een goed blaadje zal doen staan. Ze zal ongetwijfeld meer van je willen zien.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.