Skip navigation

Hoe weet je of een man ÉCHT beschikbaar is?

Laatste update: November 10, 2017

Je hebt je net geregistreerd op een datingsite en nu hoop je echte liefde te vinden. Je hebt naar verschillende profielen gekeken van wat knappe mannen op je favoriete datingsite en je hebt er inmiddels al met een aantal van hen een aantal dagen mee gechat. Het enige probleem is dat zelfs op datingsites, niet alle harten ook echt beschikbaar zijn. Van de mannen met gladde praatjes tot de mannen die nog flirten met hun ex: het kan lastig zijn om te filteren welke mannen echt beschikbaar zijn voor een relatie en welke niet.

Gelukkig hebben wij voor je opgezocht welke mannen wel te vertrouwen zijn en welke je tijd verspillen. Met deze tips vind jij wel een serieuze man op een datingsite:

– Hij is al een tijdje single (maar niet te lang, dat kan weer een ander probleem zijn).
– Hij hangt niet meer rond bij zijn ex. Als hij zegt dat ze nog vrienden zijn, werkt dat niet. Een ex blijft een ex en daar voelde hij zich ooit toe aangetrokken, vooral lichamelijk.
– Hij woont niet meer bij zijn ouders. Een serieuze man is natuurlijk ook een onafhankelijke man die weet hoe hij verantwoordelijkheid moet nemen en zichzelf wil investeren in een serieuze relatie.
– Hij heeft in ieder geval een lange relatie gehad, waardoor hij precies weet wat hij kan verwachten.
– Hij is niet te opdringerig: chats bij het online daten hebben het voordeel dat je een idee krijgt van wie iemand is. Als hij je meteen al wil ontmoeten en geen interesse heeft in chatten met je en je eerst een beetje te leren kennen, is er geen reden om er mee door te gaan. Een man die zo snel wil afspreken, is vrijwel nooit serieus.
– Hij annuleert zijn plannen met jou niet, al helemaal niet op het laatste moment. Zo wel, dan is dat geen goed teken.
– Hij stemt zijn planning af op die van jou en zorgt ervoor dat hij tijd heeft om jou te zien: een groot bewijs dat hij interesse heeft in je.
– Hij is het niet met alles eens wat je zegt. Als alles precies hetzelfde zou zijn, zou dat betekenen dat hij liegt en dan moet je wegwezen.

In het kort: om een serieuze man te vinden die ook echt beschikbaar is op een datingsite, zorg er dan voor dat hij voldoet aan de bovenstaande criteria. Niet allemaal, maar in ieder geval een paar. Een man die klaar is voor een stabiele relatie zal niet zomaar in jouw armen verschijnen voor een paar virtuele uitwisselingen, want als hij ook zoekt naar de liefde van zijn leven, neemt hij de tijd om je te leren kennen en om te kiezen voor de juiste vrouw voor hem. Liefde op het eerste gezicht bestaat dus keur niet iedereen af op basis van deze tips, maar ze kunnen je wel helpen om sommige mannen alvast te elimineren. Deze mannen zijn niet op zoek naar hetzelfde en zijn niet goed.

Deze website gebruikt cookies om u een betere browsing ervaring te geven.  Leer hier meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u uw instellingen aan kunt passen.